Orban, anunț autoizolare, în fața jurnaliștilor. Dancă: A fost un gest responsabil!

Ionel Dancă, șeful de cabinet al premierului, care se află în acest moment în autoizolare, a făcut mai multe declarații referitoare la măsurile de izolare care s-au luat în cazul Guvernului, după ce senatorul Vergil Chițac a fost infectat cu coronavirus.

"Membrii Guvernului care au participat la reuniunea Biroului Politic Naţional, unde a fost prezent senatorul diagnosticat pozitiv cu coronavirus, în acest moment, au luat măsura autoizolării, au fost testaţi şi urmează să primească fiecare ministru o adresă unde vor fi cazaţi şi unde îşi vor desfăşura activitatea cu toată tehnica necesară pentru asigurarea comunicării cu ceilalţi membri ai Guvernului, pentru a lua decizii rapide. Nu este o situaţie dramatică pentru niciunul dintre noi. Există o coordonare prin mijloace electronice. Suntem în contact unii cu ceilalţi.

Unii membri sunt din Bucureşti, au spaţii de cazare care corespund cerinţelor de autoizolare. În cazul celor care stau la hotel, nu este o soluţie autoizolarea acolo. În schimb, sunt colegi care au locuinţe de serviciu şi care pot îndeplini condiţiile necesare. Alţii care nu sunt din Bucureşti şi nu au alte posibilităţi vor primi locaţii speciale din partea RAPPS. Este şi ministrul de Interne în situaţia de autoizolare", a declarat Ionel Dancă, la Antena 3.

"Nu există nicio urmă de reproş"

"Nu există nicio urmă de reproş pentru gestul prim-ministrului. A fost unul responsabil de a ieşi imediat după ce a primit anunţul cu privire la confirmarea diagnosticului pozitiv pentru colegul nostru. Nu ascundem nimic. Avem disponibilitatea de a comunica transparent orice informaţie cu privire la evoluţia epidemiei de coronavirus. Au fost respectate recomandările din procedurile adoptate pentru combaterea răspândirii virusului, aceea de a păstra o distanţă între persoanele suspecte şi celelalte persoane", a mai spus Dancă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel