Oprah Winfrey, donație URIAȘĂ în criza COVID-19. Unde ajung banii

Din solidaritate, Oprah Winfrey a donat 10 milioane de dolari pentru cei afectaţi de pandemia de COVID-19.

Oprah Winfrey a anunţat că va dona 10 milioane de dolari pentru cei afectaţi de pandemia de coronavirus. O parte din sumă va fi donată unui fond caritabil cofondat de Leonardo DiCaprio. Vedeta TV realizează pentru Apple TV+ o emisiune despre criza provocată de COVID-19, conform Reuters.

Cea mai influentă femeie din SUA. Unde va ajunge donația

Vedeta Oprah Winfrey a anunţat, joi, că va dona 10 milioane de dolari unor iniţiative de ajutorare a persoanelor afectate de pandemia de coronavirus, inclusiv unui fond destinat furnizării de alimente americanilor aflaţi în situaţii vulnerabile.

Winfrey, în vârstă de 66 de ani, care s-a născut într-o familie săracă din Mississippi, este în prezent una dintre cele mai influente femei din SUA, potrivit Reuters.

O parte din suma donată va merge la iniţiativa America's Food Fund, lansată de fundaţiile Apple, Ford, femeia de afaceri Laurene Powell Jobs şi actorul Leonardo DiCaprio. Fondul, care are ca scop strângerea sumei de 12 milioane de dolari, va fi folosit pentru furnizarea de alimente pentru cei afectaţi de criza provocată de pandemie. Proiectul, dedicat şi copiilor care depind de mesele oferite în şcoli pentru a supravieţui, va fi realizat în colaborare cu World Central Kitchen şi Feeding America, citează Mediafax.

Și-a lansat propria emisiune: "Oprah Talks COVID-19"

Winfrey a făcut anunţul în ziua în care autorităţile americane au făcut public faptul că un număr record de 6,6 milioane de americani au depus actele pentru ajutor de şomaj.

Winfrey a lansat luna trecută, pe Apple TV+, emisiunea săptămânală "Oprah Talks COVID-19", în care vorbeşte cu lideri din diferite domeni despre modalităţi prin care se poate trece peste criza provocată de pandemie. Winfrey, care a renunţat la popularul său talk show în 2011, după 25 de ani, a semnat în 2018 un contract cu Apple pentru a produce conţinut original pentru platforma de streaming.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel