Oprah Winfrey, donație uriașă. Manifestație de amploare SUA. Indicii că se pregăteste de alegerile prezidențiale

Vedeta de televiziune Oprah Winfrey a promis că va egala donaţia de o jumătate de milion de dolari a soţilor George şi Amal Clooney pentru a ajuta la organizarea unei manifestaţii în favoarea controlului armelor de foc anunţată pentru 24 martie la Washington, după atacul armat dintr-un liceu din Florida soldat cu 17 morţi, relatează Press Association şi Reuters. 

Oprah a scris pe Twitter că este de acord cu demersul actorului care a declarat că vieţile copiilor noştri depind de asta şi a spus că va contribui cu o sumă similară la fondul March For Our Lives (Marş pentru vieţilor noastre). 

Winfrey a adăugat pe Twitter că aceşti tineri care reprezintă o inspiraţie îi amintesc de grupul de activişti Freedom Riders din anii '60 care au spus la rândul lor 'Ne-am săturat iar vocile noastre vor fi auzite'. 

Marţi, George Clooney a declarat că va participa la protestul de luna viitoare alături de soţia sa, avocată specializată pe drepturile omului, lăudând totodată curajul şi elocvenţa acestor tineri băieţi şi fete de la liceul Stoneman Douglas". 

Nume grele, implicate 

Prin intermediul unui comunicat, actorul George Clooney a anunţat că alături de soţia sa va dona o jumătate de milion de dolari în numele copiilor lor. Familia noastră va fi prezentă la 24 martie alături de această generaţie incredibilă de tineri veniţi din toată ţara şi, în numele copiilor noştri Ella şi Alexander, vom face o donaţie de 500.000 de dolari pentru a ajuta la finanţarea acestui eveniment capital. Viaţa copiilor noştri depinde de asta", a adăugat el. 

De la Jennifer Lopez şi Luis Fonsi, până la Kim Kardashian, Ellen De Generes, Justin Bieber, Lady Gaga şi Cher, mai multe celebrităţi americane au luat poziţie după atacul din Parkland de miercuri pentru a solicita un control mai strict al armelor de foc, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel