OMS, REPROȘ pentru țările care vor să termine cu CARANTINA: NU O FACEȚI!

Organizația Mondială a Sănătății a transmis un mesaj de ultimă oră privind ridicarea restricțiilor în criza generată de coronavirus.

OMS a reproșat țărilor europene că ”planifică în mod activ" sfârșitul carantinei, lucru care, potrivit directorului Programului de Urgenţe Medicale al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Mike Ryan, „nu ar trebui să facă" până când transmisia locală nu se află „sub control".

Organizația Mondială a Sănătății a solicitat guvernelor să se asigure că transmisia locală este ținută în frâu, precum și că sunt utilizate măsuri de control preventiv, înainte de a începe să ridice restricțiile impuse pentru a stopa epidemia.

Reacția vine după ce Guvernul din Spania a trecut la prima relaxare a restricţiei de circulaţie impuse după izbucnirea epidemiei de coronavirus.

În regiunile spaniole unde luni, a doua zi de Paşte pentru catolici şi protestanţi, nu este sărbătoare naţională, a fost permisă ieşirea din locuinţe a celor care au de mers la muncă. Potrivit estimărilor presei locale, preluate de dpa, la Madrid au beneficiat de ridicarea interdicţiei circa 300.000 de angajaţi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel