OMS îndeamnă oamenii să țină legătura cu părinții și bunicii

Oamenii ar trebui să țină legătura zilnic cu bunicii, în contextul măsurilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului, a transmis Organizația Mondială a Sănătății.

Oamenii ar trebui să țină legătura zilnic cu bunicii, în contextul măsurilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului, a transmis Organizația Mondială a Sănătății, conform Daily Mail.

Directorul OMS Europa, Hans Kluge, a spus că „este treaba tuturor" să susțină oamenii vârstnici, în special pe cei care trăiesc singuri. Toată lumea ar trebui să acționeze zilnic pentru a-și ajuta vecinii, părinții și bunicii în vârstă, a mai spus el.

„Țineți-vă bunicii în siguranță”

Într-un „mesaj pentru generațiile tinere", Kluge a transmis: „Țineți-vă bunicii în siguranță – însă este vital să nu-i vizitați fizic".

„Vorbiți cu ei, vorbiți-le în fiecare zi, să nu se simtă singuri. Este crucial să ținem legătura", a mai spus doctorul Kluge.

Hans Kluge a zic că este foarte important ca rudele să se asigure că vârstnicii înțeleg că măsurile sunt implementate pentru a-i proteja. În plus, oamenii ar trebui să se asigure că bătrânii nu sunt bolnavi și să-i mențină activi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel