OMS, AVERTISMENT. Ce se întâmplă cu "al doilea VAL". "NU există"

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Organizația Mondială a Sănătății a făcut noi precizări despre pandemia de COVID-19 și despre un val doi. 

Organizația Mondială a Sănătății (OMS) a avertizat că pandemia de COVID-19 este reprezentată prin intermediul unui „val mare”, fără dovezi că urmează variații sezoniere comune gripei sau altor coronavirusuri, cum ar fi răceala comună.

Margaret Harris, o purtătoare de cuvânt a OMS, a subliniat că dezbaterile permanente asupra unui val doi, a reînvierii virusului sau revenirea lui sezonieră nu ne ajută să înțelegem răspândirea bolii. 

Oamenii încă se gândesc la anotimpuri. Dar trebuie să ne gândim că ne confruntăm cu un virus nou, iar acesta se comportă diferit”, a spus Margaret Harris, într-o conferință medicală în Geneva, potrivit The Guardian

"Al doilea val nu există în epidemiologie"

Fără o definiție științifică universal acceptată, termenul „al doilea val” a fost folosit pentru a reprezenta diferite situații cum ar fi vârfurile de infectare, determinând unii experți să o evite.

Al doilea val nu există în epidemiologie, la ora actuală, deoarece virusul nu a dispărut, este în continuare în rândul populației noastre, s-a răspândit în 188 de țări”, a spus și Linda Bauld, profesor de sănătate publică la Universitatea din Edinburgh.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel