OMS, avertisment: ”Al doilea val VINE!”. RESTRICȚII IMEDIATE în UK: Este INTERZISĂ socializarea în afara casei

Zuzi Janek / scop.io masca coronavirus
Zuzi Janek / scop.io masca coronavirus

Virusul se întoarce cu aceeași forță. Avertismente crunte despre ceea ce numim ”al doilea val”. 

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății din Marea Britanie, Matt Hancock, a anunțat, în urmă cu scurt timp, că explozia de cazuri din Bolton se manifestă din cauza socializării tinerilor de 20 și 30 de ani, fiind identificate pub-uri unde virusul s-a răspândit accelerat și semnificativ. Prin urmare, el a anunțat restricții care se aplică imediat! Conform celor spuse de secretarul pentru sănătate, datele anterior amintite au fost descoperite în urma anchetelor epidemiologice. Prin urmare, în Bolton restaurantele vor funcționa doar în sistem de take-away, nu se mai servi nimic nici în interior, nici în exterior, la masă. În același timp, toate locurile de întâlnire se vor închide de la ora 22:00 la ora 05:00. Mai mult, este INTERZISĂ socializarea oamenilor pe stradă. Oamenii dintr-o gospodărie nu vor mai avea voie să socializeze cu cei dintr-o altă gospodărie. 

Vezi și: A explodat numărul de cazuri de COVID-19 în UK. Revin restricții dure: Zona ÎNCHISĂ. Nimeni nu intră/nu iese

Rata cazurilor a ajuns la 120 la 100.000 în Bolton. 

În același timp, OMS avertizează Marea Britanie cu privire la un al doilea val de COVID-19, în urma relaxării restricțiilor. Dr. David Nabarro, trimisul special al OMS pentru răspunsul global la COVID-19, a declarat, pentru Sky News, că ”virusul se întoarce” în timp ce viața revine la normal. Întrebat dacă un al doilea val este iminent, el a răspuns: ”Vine”. 

”Nu-mi place să-l numesc al doilea val, dar spun că vor fi din ce în ce mai multe cazuri pentru că virusul nu s-a schimbat, este același virus care a cauzat atât de multe probleme anul acesta.” a subliniat dr. Nabarro. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel