Olivia Steer, reacție EXPLOZIVĂ după decizia lui Viorel Cataramă. "Mi-a câștigat RESPECTUL. Cum va lupta eroul cu BALAURII"

Olivia Steer a reacționat pe rețelele de socializare după că Viorel Cataramă a decis să se infecteze cu COVID-19. 

Olivia Steer a reacționat pe rețelele de socializare despre cazul lui Viorel Cataramă, care a ales să se expună într-un focar de COVID-19 pentru a demonstra că boala nu există.

Astfel, vedeta mișcării anti-vacciniste susține că povestea lui Cataramă este una captivantă și demnă de un film de succes, mai ales că este căsătorit cu medicul Adina Alberts, cea care a ales să se mute pentru a nu se infecta. 

"Ce poveste fabuloasă, demnă - aș zice - de scenariul unui film premiat cu Oscar, pentru cea mai buna peliculă, și regizat, sper, de un regizor român, care n-a căzut păcălit în capcana depresiei!", a scris Olivia Steer pe pagina de Facebook.

"Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!"

Fosta prezentatoare și-a continuat mesajul în comentarii și a explicat că speră ca Viorel Cataramă și Adina Alberts să nu ajungă la o despărțire din cauza opiniilor diferite legate de COVID-19.

"Nici nu îmi doresc să fie, Doamne ferește! Și sper ca nimeni să n-o facă. Tot ce îmi doresc e să urmăresc, cum va lupta eroul (acum că și-a descoperit vocația mitică) cu toți balaurii corupției și minciunii și cum îi va învinge pe toți. Cu sufletul la gură, vreau să urmăresc. Vreau să vad, în sfârșit, o poveste adevărată, demnă de formula clasică actualizată: "Va fi odată, cum a mai fost odată, demult, ... de cînd se luau de gît lupii cu mieii de se sărutau, înfrățindu-se" și așa mai departe și așa mai departe... Viorel Cataramă mi-a câștigat categoric atenția. Și respectul!", a completat ea. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel