Urmărește emisiunea live


Olivia Steer, AVERTISMENT de la Facebook. TAXATĂ pentru ȘTIRE FALSĂ: "Nu ne puteți împiedica! / EROARE pentru utilizatori"

Olivia Steer a primit avertisment de la Facebook. 

Olivia Steer este deja cunoscută pentru campaniile ei anti-vaccin și sunt o mulțime de oameni care o susțin, pentru că are 73.000 de urmăritori și mii se aprecieri la postările pe care le face. 

Cu toate acestea, unele postări ale sale sunt considerate a fi false, motiv pentru care, Olivia Steer a primit un avertisment din partea Facebook. Este vorba despre o postare pe care a făcut-o vedeta despre o știre care susține că un cadru medical din Portugalia a murit după ce s-a vaccinat anti-COVID-19.

"Știrea ca o femeie de 41 de ani, mama de doi copii, cadru medical, fără antecedente medicale, din Portugalia, a murit la 48 de ore după vaccinul anti-COVID nu trebuie sa răsufle, nu trebuie sa circule, sa nu sperie lumea si sa nu se mai imunizeze, cred vaccinistii. Nu vrei sa afli informația? Treaba ta! Eu si alții ca mine vrem sa știm, iar tu si altii ca tine nu ne puteți împiedica. Mai mult, noi vom crede ca a murit fix, dar fix din cauza vaccinului!", a scris Olivia Steer pe contul său de Facebook. 

Avertismentul trimis de Facebook, la postarea Oliviei Steer

Cu toate astea, deși mulți au citit și reacționat, reprezentanții Facebook au reacționat rapid. Astfel, în dreptul postării sale, apare un mesaj care avertizează că informația este FALSĂ!

"Context lipsă: Aceleași informații au fost verificate într-o altă postare de către instituții de verificare a informațiilor. S-ar putea să existe mici diferențe. Instituțiile independente de verificare a informațiilor consideră că aceste informații nu au context și pot induce în eroare utilizatorii. Află mai multe despre cum colaborează Facebook cu instituții independente de verificare a informațiilor pentru a opri răspândirea informațiilor false", a etichetat Facebook postarea Oliviei Steer. (VEZI GALERIA FOTO)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel