Oficial din China: Mai mulți medici au fost vaccinați împotriva COVID-19. Totul a fost ținut în secret

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

China ar fi vaccinat mai mulți medici împotriva COVID-19. Măsura a fost ținută secretă.

Directorul Comisiei Naționale de Sănătate, Zheng Zhongwei, a dezvăluit faptul că medicii din China au primit doze dintr-un potențial vaccin anti-COVID, scrie DailyMail. Se pare că guvernul chinez a autorizat pe 22 iulie „folosirea de urgență” a acestui ser. Noile informații vin în contextul în care China are în dezvoltare 8 potențiale vaccinuri anti-COVID și vrea să devină prima țară care găsește un vaccin eficient împotriva coronavirusului.

„Scopul este de a construi o barieră de imunitate în lucrătorii noștri esențiali. Odată ce acest lucru se întâmplă, vom putea implementa operațiunea în mod sigur la nivelul unui întreg oraș”, a declarat Zheng Zhongwei.

Oficialul de la Beijing a declarat că se dorește extinderea programului. Potrivit lui, ar urma să fie incluse și persoane care lucrează în piețele alimentare, transportul public și industria ospitalității pentru a preveni un alt val de coronavirus care ar putea veni în toamnă. Zhongwei nu a dezvăluit care variantă dintre cele 8 potențiale vaccinuri testate de China a fost folosită pentru medici.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel