Oana Zamfir - Seidler (USR), replici. ”A făcut cancer galopant și a murit” / Reacția deputatului

Oana Zamfir - Adrian Ursu
Oana Zamfir - Adrian Ursu

Oana Zamfir, jurnalistă Antena 3, și Cristian Seidler, parlamentar USR, au avut un schimb de replici, în direct, vineri seară, la Exces de putere.

Oana Zamfir i-a vorbit lui Cristian Seidler despre abuzurile din justiție.

”O femeie controlor de tren a fost condamnată la mulți ani de închisoare pentru că într-o zi, trei studente, îmbrăcate în doliu, s-au urcat în tren, au dat niște bani, și doamna nu a tăiat chitanță. Acolo este marea corupție?”, a zis Oana Zamfir. 

”Nu am zis că nu există pădure fără uscăciuni”, a zis Cristian Seidler.

”Mai am și alte exemple. O doctoriță de la Lehliu a pierit de supărare. Înțelegeți? A făcut un cancer galopant și s-a stins pentru că DNA a cheltuit bani pentru 3.000 ore de interceptare pentru a o condamna pe doamna doctor care primea o ciocolată și o cutie de ness de la un pacient”, a continuat Oana Zamfir.

”Este acesta un caz reprezentativ pentru activitatea DNA? Putem generaliza?”, a zis deputatul USR.

VEZI ȘI: Bogdan Stanoevici, candidatură prezidențiale. Este susținut de vreun partid? - oficial

În acest context, jurnalistul Adrian Ursu i-a făcut o propunere lui Cristian Seidler. L-a întrebat dacă vrea să vină la Antena 3, timp de două zile, pentru a-i pune la dispoziție toată arhiva cu abuzurile DNA.

”Sunt foarte multe cazuri de acest fel. Cât timp aveți să stați cu noi? Când luați o pauză de la muncă, veniți la noi. Alocăm două zile să vă punem toată arhiva demențelor, abuzurilor și crimelor care au fost comise”, a spus Adrian Ursu la Antena 3.

VEZI ȘI: EXCLUSIV Răzvan Ciobanu, astrogramă natală. Specialist DCNews: Despre prieteni, faliment, lumina reflectoarelor


O doctoriță a murit la puțin timp după ce a fost târâtă în arest, judecată și condamnată. Este vorba de Dima Ileana Corina, medic de profesie, șefa Cabinetului de expertiză medicală Lehliu Gară, decedată la nici 50 de ani.

Doctorița Dima și asistenta Paula Achim au fost acuzate de luare de mită, au stat în arest trei luni apoi a venit și sentința finală - pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

Medicul Corina Dima nu a apucat să se bucure de libertate. Femeia s-a îmbolnăvit și a decedat.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel