Bogdan Stanoevici, candidatură prezidențiale. Este susținut de vreun partid? - oficial

Scutaru Cristina / 03 mai 2019 / 21:12 Salveaza PDF Comentarii
Bogdan Stanoevici
Descriere foto: Bogdan Stanoevici

Bogdan Stanoevici, Marius Cristescu din serialul Fructul oprit, a anunțat că va candida la alegerile prezidențiale 2019.

Omul de cultură Bogdan Stanoevici anunță că va candida pentru funcția de președinte al României ca independent, fără susținerea niciunui partid politic. Decizia vine ca urmare a dorinței de a le oferi românilor o alternativă la discursul politic de azi, un discurs fără semnificație și lipsit de bunăcredință.

Stanoevici se adresează tuturor celor dezamăgiți de putere, revoltați, sătui de minciuni și promisiuni deșarte, celor ce doresc să se întoarcă în țară, celor ce vor să rămână pentru că sunt multe de făcut aici.

"Ca independent, nu voi fi constrâns de doctrinele nici unui partid, nu voi primi ordine de la nimeni, nu voi fi deci marioneta nimănui. Fiecare dintre noi trebuie să-și regândească atitudinea față de ceilalți și față de țară. Dacă gândim de pe poziția de victimă, atunci devenim victime. Eu sunt un om care spune ce gândește și face întotdeauna ce spune," declară Bogdan Stanoevici.

De ce domenii este interesat Bogdan Stanoevici

 

Sănătatea, educația și cultura sunt domeniile prioritare prin care Stanoevici consideră că România va evolua dacă sunt puse în valoare la adevărata capacitate. Bogdan Stanoevici spune că nu a făcut parte niciodată dintr-un partid politic, dar a fost ministru în Guvernul Ponta.

În acest moment, Bogdan Stanoevici este directorul Circului Metropolitan București, post obținut în urma concursului de management desfășurat în anul 2017.

Bogdan Stanoevici s-a născut în București și a absolvit Universitatea de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L. Caragiale" în 1982. De-a lungul carierei a jucat în zeci de piese de teatru și filme, atât în România, cât și în străinătate.


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25