EXCLUSIV  Răzvan Ciobanu, astrogramă natală. Specialist DCNews: Despre prieteni, faliment, lumina reflectoarelor

Rodica Mitu / 03 mai 2019 / 21:10 Salveaza PDF Comentarii
Răzvan Ciobanu
Răzvan Ciobanu

„Trecând peste superficialitatea, tot freamătul mediatic și dorința de senzațional”, apărute odată cu decesul lui Răzvan Ciobanu, „trebuie să ținem cont de faptul că a fost un om, cu bucurii și tristeți, cu suișuri și coborâșuri”. Daniela Simulescu, astrolog DCNews, a realizat astrograma natală a creatorului de modă.

„Zilele acestea, unul dintre cei mai talentați și vizionari creatori de modă, Răzvan Ciobanu, ne-a părăsit, în urma unui accident rutier. Trecând peste superficialitatea, tot freamătul mediatic și dorința de senzațional apărute din această cauză, trebuie să ținem cont de faptul că Răzvan a fost un om, cu bucurii și tristeți, cu suișuri și coborâșuri. Câteodată, noi vedem persoanele publice doar prin prisma meseriei lor, nu și din perspectiva empatiei. Iar astrograma sa natală ne poate face să îl cunoaștem mai bine.

Razvan s-a născut în data de 28 ianuarie 1976, în București. Nativ Vărsător fiind, el și-a însușit toate caracteristicile acestui semn zodiacal. Noncomformist, avangardist, vizionar, creatorul a fost deseori denumit copilul teribil al modei sau des comparat cu designerul britanic Alexander McQueen. De asemenea, în timpul vieții, s-a demonstrat a fi dornic de libertate, independență și de posibilitatea de a se exprima autentic, din toate punctele de vedere, sau de a șoca prin creațiile lui.

Răzvan nu urma tendințe, ci le crea.

 

Încă de tânăr a cochetat și cu mass media, la cincisprezece ani având prima emisiune radio, iar la șaptesprezece ani o rubrică într-o revistă renumită la acea vreme. Și să nu uităm că a fost printre primele persoane publice din România care și-au recunoscut orientarea sexuală, aceea de homosexual. Într-o țară în care minoritățile de gen sunt încă foarte discriminate.

Careul dintre Soarele din Vărsător și Uranus în Scorpion i-a dat o stare de tensiune interioară permanentă, impulsivitate și chef să nu asculte pe nimeni, dar și puterea de a se reinventa des. Luna (emoțiile), Mercur (ideile și comunicarea) și Venus (dragostea și relațiile) se aflau toate în semnul Capricornului. De aici tendința de a crea rochii diferite, dar pentru persoanele importante, potente din punct de vedere financiar.

Nevoia de statut i-a fost și aliat și inamic.

 

El însuși recunoștea, într-un interviu, că devenise arogant, stătea cu clientele doar dacă aveau anumite bugete consistente în acest sens. Asta nu înseamnă că nu a fost serios, că nu avea pasiune, devotament și că nu folosea materiale de calitate.

Luna în Capricorn i-a cauzat deseori momente depresive (a recunoscut că face consiliere psihologică), incapacitatea să se înțeleagă și i-a oferit autocontrolul emoțiilor pentru a-și menține autoritatea.

Venus în Capricorn l-a făcut să caute întotdeauna relații durabile, serioase și practice.

Poziția planetei Marte în astrograma natală arată modul de a lupta zi de zi, iar Răzvan avea Marte în Gemeni. În afară de pasiunea pentru jurnalism, comunicarea, curiozitatea, diversitatea, adaptabilitatea, schimbarea erau armele lui. Din nefericire, Marte era în opoziție cu Neptun, planeta iluziilor, și de aici dezamăgirile constante din partea prietenilor, persoanelor apropiate, care nu au fost lângă el când a fost în faliment sau când nu mai era în lumina reflectoarelor.

Nodul Sud (tiparul pe care îl vom repeta) era în Taur, asta aducându-i iubirea pentru frumos, calități artistice, dar și dependența de confort, fie el alimentar sau financiar. Nu rare au fost știrile despre dificultățile lui referitoare la monetizarea afacerilor. În ultimii ani, devenise foarte înțelept și se împăcase cu sine, spunând de fiecare dată că regretă nimic”, a precizat Daniela Simulescu.

„Dacă ar fi să îl descriem în câteva cuvinte, acestea ar fi: un creator noncomformist, vizionar și fără regrete”, a spus astrologul, adăugând: „Trecând peste toate acestea, nu uitați: purtați centura de siguranță!

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28