Oana Zamfir, întrebată dacă se vaccinează anti-COVID-19: Fac parte din următoarea categorie de persoane

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir a făcut o dezvăluire, după ce a fost întrebată de Mihai Gâdea dacă se va vaccina sau nu împotriva COVID-19. 

„Doamna Șoșoacă, de exemplu, nu vrea să se vaccineze. Haideți să facem un tur în seara aceasta. Vreți să vă vaccinați sau nu?”, a spus Mihai Gâdea, luni seară, la Antena 3. 

A răspuns și Oana Zamfir, aflată în platou: „Eu aștept încă răspunsuri, pentru că fac parte din categoria pentru care încă sunt necesare niște răspunsuri. În Marea Britanie s-a recomandat persoanelor care au dezvoltat alergii - nu doar la medicamente, ci și alimentare - să nu facă vaccinul, ori eu am o alergie puternică la o categorie foarte importantă din domeniul medicamentelor. Am făcut de trei ori o formă foarte severă, care a necesitat intervenție de urgență.”

Ulterior, a răspuns și Mugur Ciuvică: „Până o să-mi vină mie rândul, în cel mai bun caz prin aprilie așa, mai am timp să mă gândesc. În principiu, da!”

Comisia Europeană a aprobat primul vaccin împotriva coronavirusului, produs de companiile Pfizer şi BioNTech, a anunţat preşedintele instituţiei, Ursula von der Leyen. „Astăzi, adăugăm un alt capitol important în lupta noastră împotriva Covid-19. Am luat decizia de a pune la dispoziţia cetăţenilor europeni primul vaccin anti-Covid-19. Am acordat licenţă condiţionată de intrare pe piaţă vaccinului produs de BioNTech şi Pfizer. Agenţia Europeană a Medicamentului a evaluat vaccinul şi a concluzionat că este sigur şi eficient împotriva Covid-19", a declarat Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel