Oana Zamfir, întrebată dacă se vaccinează anti-COVID-19: Fac parte din următoarea categorie de persoane

Oana Zamfir
Oana Zamfir

Oana Zamfir a făcut o dezvăluire, după ce a fost întrebată de Mihai Gâdea dacă se va vaccina sau nu împotriva COVID-19. 

„Doamna Șoșoacă, de exemplu, nu vrea să se vaccineze. Haideți să facem un tur în seara aceasta. Vreți să vă vaccinați sau nu?”, a spus Mihai Gâdea, luni seară, la Antena 3. 

A răspuns și Oana Zamfir, aflată în platou: „Eu aștept încă răspunsuri, pentru că fac parte din categoria pentru care încă sunt necesare niște răspunsuri. În Marea Britanie s-a recomandat persoanelor care au dezvoltat alergii - nu doar la medicamente, ci și alimentare - să nu facă vaccinul, ori eu am o alergie puternică la o categorie foarte importantă din domeniul medicamentelor. Am făcut de trei ori o formă foarte severă, care a necesitat intervenție de urgență.”

Ulterior, a răspuns și Mugur Ciuvică: „Până o să-mi vină mie rândul, în cel mai bun caz prin aprilie așa, mai am timp să mă gândesc. În principiu, da!”

Comisia Europeană a aprobat primul vaccin împotriva coronavirusului, produs de companiile Pfizer şi BioNTech, a anunţat preşedintele instituţiei, Ursula von der Leyen. „Astăzi, adăugăm un alt capitol important în lupta noastră împotriva Covid-19. Am luat decizia de a pune la dispoziţia cetăţenilor europeni primul vaccin anti-Covid-19. Am acordat licenţă condiţionată de intrare pe piaţă vaccinului produs de BioNTech şi Pfizer. Agenţia Europeană a Medicamentului a evaluat vaccinul şi a concluzionat că este sigur şi eficient împotriva Covid-19", a declarat Ursula von der Leyen, preşedintele Comisiei Europene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel