Oana Zamfir: Cel mai urât penal, aflat după gratii, a făcut un gest surprinzător

Jurnalista Oana Zamfir a făcut două dezvăluiri neașteptate.

Ziarista Oana Zamfir a vorbit, la Antena 3, despre gesturile de suflet făcute de doi ”penali”. Unul dintre ei, probabil, este Liviu Dragnea. Oana Zamfir nu i-a pronunțat numele, dar s-a referit la ”un penal - poate cel mai urât de lume din România - care stă acum după gratii”.

”Gândul meu se duce în această seară la niște oameni asupra cărora s-a rostogolit multă ură, către așa numiții penali. Există un penal - poate cel mai urât de lume din România - care stă acum după gratii, un om care atunci când a auzit, din fața televizorului, de un caz nefericit, fără să spună nimănui, i-a dat toți banii cu acte, nu bani negri, nu bani furați. Așa poate ar gândi unii... că din bani furați, bani negri, a dat și unui amărât. Nu, a dat așa, cu acte, iar cu banii lui, omul a fost operat.

Mă gândesc și la un alt penal, care nu mai este după gratii, dar care la fel, fără să spună nimănui, aveam să aflăm, verificând un cont al unui amărât, și-a dat salariul de parlamentar câteva luni la rând. Și nu a spus nimănui. Am aflat întâmplător. Când ne mai lăsăm angrenați în ură, trebuie să ne gândim că tot ai lui Dumnezeu suntem. Cei care greșesc... că-s penali, că nu-s penali.... uite ce suflete au! Poate urâm mai puțin... sau deloc”, a zis Oana Zamfir la Antena 3.

VEZI ȘI: Codrin Ștefănescu, despre Dragnea: Sper să nu aibă TV să afle așa ceva!




Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel