Oamenii vor să știe dacă se închid mall-urile de teama coronavirusului. Raed Arafat, PRECIZĂRI de ultimă oră

Activitățile care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane au fost interzise, dar ce se întâmplă la mall în contextul în care sunt zile în care sunt și 3000 de oameni? Anunțul a fost făcut de Raed Arafat, secretar de stat.

"Am ajuns la numărul de 1000 de persoane pentru că trebuia stabilit un număr. Am văzut ce decizii au luat alte țări. În unele zone sunt interzise activitățile la care participă mai mult de 50 de persoane. Noi am luat o măsură similară cu Elveția”, a zis Raed Arafat la Antena 3.

Întrebat ce se întâmplă la mall în contextul în care acolo sunt și 3000 de oameni, Raed Arafat a zis: "În mall, lumea vine, pleacă, și nu stă foarte multe într-un loc. Depinde lângă cine stai, unde stai, cum stai, dar oricum aceste măsuri se iau treptat. Doar dacă vor apărea mai multe cazuri cu noul coronavirus este posibil să fie luate și mai multe măsuri".

Așadar, mall-urile nu vor fi închise. Depinde foarte mult însă de evoluția cazurilor cu noul coronavirus în România


Activitățile care implică participarea a mai mult de 1.000 de persoane au fost interzise, iar cele cu un număr mai mic de participanți e au nevoie de aprobarea DSP. Sunt cele mai importante măsuri dintr-o serie anunțată de autoritățile române, în încercarea de a limita răspândirea coronavirusului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel