EXCLUSIV  O zodie va plânge, se va enerva și supăra. Se pot întâmpla două situații. Care sunt soluțiile

Foto Pexels
Foto Pexels

Pentru o zodie urmează o perioadă mai dificilă. 

„Senzația acestei săptămâni va fi una de nemulțumire. Nefericire. Nu vă mai bucură nimic. Soarele intră în Casa 5. Ați vrea mai multe momente în care să simțiți că trăiți. Vă veți plânge, enerva, supăra. Găsiți-vă pasiuni, chestii micuțe care să vă scoată din starea de nemulțumire. (...) Lună Plină e lângă Neptun și se pot întâmpla două situații: să aveți o mare trezire sau să vă simțiți într-o mare ceață. Aveți grijă și gândiți-vă la obiectivele voastre și dacă au fost realiste. Casa 9 are legătură cu obiectivele, cu credința, încrederea voastră. De unde vă puteți recâștiga încrederea? Nu prin ceilalți”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens, despre Gemeni și cei cu ascendent în această zodie. 

VEZI ȘI: Îngerii păzitori ai zodiei tale! Cum să comunici cu îngerii semnului tău

VEZI ȘI: Zile minunate pentru o ZODIE și cel mai important mesaj până la final de an

Daniela Simulescu, previziuni pentru TOATE ZODIILE la DCNewsTV:

Pe 21 septembrie, Lună Plină în Pești ”destul de stresantă”

 

Pe 21 septembrie va fi Lună Plină în Pești. „Marte, planeta acțiunii, a energiei și a furiei, a intrat miercuri în semnul Balanței, unde va sta până pe 31 octombrie. Timp suficient să se întâlnească și cu Soarele și cu Mercur retrograd. Pe 21 septembrie avem o Lună Plină în Pești destul de stresantă”, a transmis Daniela Simulescu, astrolog DCNews și redactor șef Astrosens.

„În asemenea perioade, vom avea nevoie de tot felul de instrumente care să ne echilibreze sau care să ne ajute să nu luăm decizii pripite și să nu căutăm conflictele”, a subliniat Daniela Simulescu.

 

Eclipsă în noiembrie 

Va avea loc o eclipsă importantă în luna noiembrie. „19 noiembrie 2021. Țineți minte această dată. Atunci avem o Eclipsă de Lună/Lună Plină pe axa Scorpion-Taur. Până aici, nimic neobișnuit, doar că Eclipsa, pe harta astrologică a României, va zgudui multe puncte puternice”, a spus Daniela Simulescu.

„Să nu uităm de evenimentele politice importante de la finalul anului. Pe lângă asta, atunci când vorbim de Taur-Scorpion, suntem obligați să amintim de siguranță/asigurare, bani, resurse, informații ascunse. Atunci se va schimba ceva în conștiința românilor. Nu își are rost întrebarea dacă va fi de bine sau de rău. Va fi pur și simplu”, a mai transmis Daniela Simulescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel