O voluntară care ajuta cu livrarea alimentelor și rețetelor s-a trezit cu cauciucurile tăiate

O voluntară a Serviciului Național de Sănătate al Marii Britanie (NHS) s-a trezit cu cauciucurile tăiate, după ce a livrat alimente unor persoane vulnerabile, în timpul crizei Covid-19.

O voluntară a Serviciului Național de Sănătate al Marii Britanie (NHS) s-a trezit cu cauciucurile tăiate, după ce a livrat alimente unor persoane vulnerabile, în timpul crizei Covid-19, conform The Sun.

Helen Crouch, în vârstă de 41 de ani, a povestit că împărțea mâncare, rețete și alte cumpărături persoanelor vulnerabile din trei comune din Leicestershire, când mașina sa a suferit mai multe daune.

Totul a avut loc noaptea

Poliția din Leicestershire a confirmat că investighează tăierea cauciucurilor. „Am fost raportați de distrugerea unei mașini parcate pe Main Street, Thornton. S-ar fi întâmplat între ora 19, pe 28 martie, și ora 9, în dimineața următoare", a transmis un purtător de cuvânt.

„Sunt o persoană puternică, dar am stat acolo și pur și simplu am plâns", a spus Crouch. „Nu pot să cred că cineva ar face un asemenea lucru. Cred că cineva mi-a țintit dinadins mașina, pentru a mă opri din ceea ce fac. Este un lucru incredibil".

„Toate cele patru cauciucuri au fost găurite. Se pare că cineva a folosit o șurubelniță mare pentru a provoca daunele", a continuat Helen Crouch.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel