O tânără de 19 ani și-a luat viața, în izolare. De ce îi era frică în timpul pandemiei Covid-19

O tânără de 19 ani, care s-a temut de izolare, a murit după ce a încercat să-și ia viața.

O tânără de 19 ani, care s-a temut de izolare, a murit după ce a încercat să-și ia viața, conform The Sun. Britanica Emily Owen nu ar fi fost în stare să facă față „închiderii lumii sale, anulării planurilor și statului în casă".

Familia sa, devastată de veste, a făcut apel la mai multă conștientizare și mai multă susținere pentru oamenii care au probleme mentale, în timpul pandemiei de coronavirus.

Anunțul tinerei, înaintea tragediei

Emily, din Norfolk, Marea Britanie, și-a anunțat persoanele iubite, cu câteva zile înaintea tragediei, că: „Mai mulți oameni se vor sinucide în această criză decât vor muri din cauza virusului".

Familia lui Emily suspectează că „frica de necunoscut" ar fi împins-o pe tânără la sinucidere. Sora sa, Annabel Owen, a spus că: „Emily era foarte îngrijorată despre coronavirusul în sine, însă și mai preocupată de impactul moral al izolării și de frica de necunoscut".

Donatoare de organe

„Suntem complet devastați, dar foarte mândri de tot ce a reușit în timpul vieții sale", a mai scris sora sa, pe Facebook.

Tânăra de 19 ani, descrisă de familia sa drept „talentată și puțin nebună", a semnat pentru a fi donator de organe la doar 12 ani. Trei copii vor beneficia de organele sale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel