EXCLUSIV  O nouă emisiune DCNews. Alex Florescu dezvăluie secretul vedetelor: Cele mai bune exerciții fitness - VIDEO

Sâmbătă, 3 mai, de la ora 12:00, la DCNews, va fi difuzată o nouă emisiune. Este o emisiune despre nutriție și fitness. Primul invitat se numește Alexander Florescu, cunoscut ca antrenorul vedetelor. 

Este prima emisiune dintr-o serie de emisiuni despre nutriție și mișcare. 

Urmăriți noua emisiune sâmbătă dimineață, de la ora 12:00, pe pagina de Facebook DCNews și prin Youtube, în această știre. 

Dacă aveți întrebări și propuneri despre subiectul emisiunii, le puteți adresa în rubrica de comentarii sau pe adresa de e-mail [email protected]


De ce este necesară o astfel de emisiune

Pentru că a fi în formă nu este un moft, ci o necesitate pentru a fi sănătos. 

Organizațiile de sănătate recunosc obezitatea ca o boală cronică. Prevenția este cuvântul-cheie care joacă un rol major în epidemia obezității. Portugalia este singura țară care recunoaște obezitatea ca o boală. La nivel internațional, obezitatea s-a triplat din 1975 până-n prezent. În anul 2016, 1,9 miliarde de adulți, cu vârste peste 18 ani, erau supraponderali. Obezitatea nu este doar o boală în sine, ci se numără printre cauzele altor boli cronice, de la diabet zaharat de tip doi până la boli coronariene și chiar anumite forme de cancer.

Până când nu vom conștientiza adevăratul pericol al unei societăți prea grăbite pentru a avea grijă de sănătatea ei, nu vom putea preveni.

"Mă simt bine în pielea mea" nu ar trebui să fie o scuză. O persoană sigură pe ea s-ar putea simți la fel de bine și dacă nu ar fi obeză. Poate părea dur, dar e momentul schimbării unei societăți ce se află în fața unui pericol alarmant. De aceea este atât de necesară această nouă emisiune DCNews, despre fitness și nutriție, pentru că este un pas important, PRIMUL PAS.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel