O infirmieră din Vaslui, infectată cu Covid-19, A FUGIT din spital LA BISERICĂ

O infirmieră din Vaslui, infectată cu Covid-19, s-a ales cu dosar penal după ce a fugit din spital direct la biserică și a pupat toate icoanele. 

Femeia, în vârstă de 48 de ani, infirmieră la Spitalul Județean de Urgență din Vaslui, s-a ales cu un dosar penal in rem pentru zădărnicirea combaterii bolilor. Bolnavă de Covid-19, infirmiera este internată la Spitalul din Bârlad de zece zile. 

Duminică, femeia a fugit din spital la biserica din curtea unității, pentru a se ruga să scape de boală. A pupat toate icoanele din lăcașul de cult și, la scurt timp, a fost luată de medici și dusă înapoi în salon. 

„Nu se face așa ceva, oricât de credincios ești! Infecția se răspândește foarte repede, nu trebuia să meargă la Biserică. Noi nu putem încuia pacienții, dar aceștia trebuie să fie conștineți că nu au voie în comunitate, dacă nu sunt complet vindecați! Chiar dacă avea mască, ea a sărutat toate icoanele! Am fost nevoiți să anunțăm și poliția”, a spus Daniela Borș, managerul spitalului din Bârlad, conform vremeanoua.ro.

„A fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor”, a transmis Bogdan Gheorghiță, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, potrivit aceleași surse.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel