O fetiță de 10 ani a murit de COVID după ce a fost desemnată "asistenta" clasei la școală. Mama, revoltă: Ține-ți copiii bolnavi acasă!

O fetiță de 10 ani a murit de COVID după ce a desemnată "asistenta" clasei la școală. Mama, revoltă: Oamenii sunt prea egoiști / Foto: Pixabay
O fetiță de 10 ani a murit de COVID după ce a desemnată "asistenta" clasei la școală. Mama, revoltă: Oamenii sunt prea egoiști / Foto: Pixabay

O elevă de 10 ani a murit de Covid-19, după ce a fost desemnată ”asistenta” clasei.

O copilă de doar 10 ani din Virginia, SUA, a murit din cauza Covid-19, după ce a fost desemnată ”asistenta” clasei. Ea a primit însărcinarea de a-și ajuta colegii bolnavi, scrie CNN.

Teresa Sperry a început să aibă primele simptome ale infecției cu coronavirus pe 22 septembrie. Părinții acesteia au povestit că totul a început cu o durere de cap, iar ziua următoare copila a făcut febră. Aceștia o programaseră pentru un test Covid pe 27 septembrie, însă starea ei se agravase așa că au dus-o la spital cu o zi înainte. Ajunsă la spital, fetița a fost testată atât pentru streptococ, cât și pentru coronavirus. Primul test la COVID-19 a ieșit negativ.

Mama fetei: Am lăsat o imensă parte din inimile noastre la spital

”I-au făcut radiografie toracică și au spus că nu există semne ale Covid-ului, că plămânii ei sunt sănătoși. Nu păreau îngrijorați”, a spus mama fetei. Părinții au adus-o din nou acasă, acolo unde a continuat carantina. În ziua următoare, copila nu a mai putut să respire. A fost transferată din nou de urgență la un spital de copii din Norfolk, unde a murit la scurt timp după. Testul Covid a confirmat faptul că era infectată.

”Suntem acasă. Dar am lăsat o imensă parte din inimile noastre la spital. Doare foarte tare că nu o avem aici. Să văd numele ei pictat de mine pe ușă acum câțiva ani, când i-am renovat toată camera. Să-i văd pisica prin casă, știind că diva mea nu se mai întoarce. Și vreau să spun că, din cauza complicațiilor, inima ei a cedat. Fata noastră era perfect sănătoasă”, a scris mama Teresei pe Facebook.

"Nu te mai plânge și ține-ți copiii bolnavi acasă"

Părinții fetei au explicat că fiica lor a fost desemnată „asistenta clasei” cu doar o săptămână înainte să moară. Teresa trebuia să conducă elevii bolnavi la cabinetul asistentei unității de învățământ, sarcină care, în mod normal, revine personalului școlii. Aceștia susțin că fata s-a infectat la școală. Ei erau vaccinați, dar copila nu fusese încă imunizată pentru că momentan serul nu este disponibil și pentru copiii sub 12 ani.

”Fata mea frumoasă a fost luată de lângă mine pentru că oamenii sunt prea egoiști când vine vorba de ce s-ar putea întâmpla altor persoane. Noi am purtat măști pentru că sunt prea multe persoane din familia noastră supuse riscului. Fiica mea nu era. Iar acum s-a dus. Vrei să știi ce poți să faci ca să îmi onorezi fiica? Poartă o mască! Vaccinează-te! Păstrează distanța socială! Și cel mai important, nu te mai plânge și ține-ți copiii bolnavi acasă. Pentru că, în final, tu încă mai poți să îi îmbrățișezi”, a mai scris mama Teresei pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel