O femeie cu simptome COVID-19 a fugit dintr-un spital din Oradea

Foto cu caracter ilustrativ
Foto cu caracter ilustrativ

A fost alertă la un spital din Oradea după ce o femeie posibil infectată cu noul Coronavirus a fugit din spital. Ea s-a ales cu dosar penal. 

O femeie cu simptomatologie COVID-19 internată într-un spital din Oradea a părăsit unitatea medicală în aceeaşi zi, deşi i s-a pus în vedere să nu plece până la stabilirea diagnosticului, ea fiind cercetată penal, scrie Agerpres. 

Potrivit unui comunicat de presă remis, joi, de Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, procurorii au înregistrat dosarul pentru comiterea infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

"Numita M.G.D. a părăsit, fără drept, unitatea spitalicească "Gavril Curteanu", din municipiul Oradea, unde a fost internată din data de 26.04.2020, în jurul orei 01:30, cu simptomatologia noului COVID 19, Coronavirus, după ce, în prealabil, i-a fost adus la cunoştinţă faptul că nu are dreptul să părăsească secţia în care a fost internată până la stabilirea cu exactitate a patologiei/patologiilor sale, respectiv până în momentul în care vor fi finalizate procedurile de testare în vederea contaminării cu noul Covid-19", precizează comunicatul procurorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel