O femeie a murit cu zile din cauza protocoalelor COVID. Olguța Vasilescu, șocată: Presiune publică pe ei

Imagine cu rol ilustrativ
Imagine cu rol ilustrativ

Lia Olguța Vasilescu a reacționat la postarea Adrianei Vitan Balint, care a semnalat cazul unei persoane decedate care a fost scoasă din spital ca fiind suspectă de coronavirus. Femeia ar fi murit cu zile, după ce medicii nu i-ar fi făcut nicio investigație timp de două zile pentru ca nu aveau rezultatul testului pentru COVID-19.

"Voi începe să postez tot felul de astfel de cazuri. De ce? Pentru că dacă ai altă boală, chiar urgenţă, până nu îţi vine testul COVID, medicii nu te tratează. Te ţin într-o aşa zisa "zonă galbenă". Iar rezultatul testului poate dura şi câteva zile. Şi poţi să mori. Profesorul de sociologie Păscuta, de la Timişoara, a murit în "zona galbenă", fără să îi facă nimeni ceva, că poate are COVID.

Rezultatul testului a venit odată cu certificatul de deces şi era negativ. Şi nimeni nu vrea să schimbe protocoalele astea cretine! Poate, dacă punem presiune publică pe ei, o vor face! Acum dau vina pe managerii de spitale. Care nu au nicio vină. Ei doar aplică procedurile stabilite de un grup de "specialişti" de la Guvern. Hei! Mor oameni în România!", a scris Lia Olguța Vasilescu pe Facebook.

"Marți seara a murit. Brusc!"

"Tocmai m-a sunat mama plângând. O prietenă apropiată, pe care o cunosc, cu două fete de aceeași vârstă cu mine și soră-mea, a fost luni dimineața, saptămâna trecută, luată cu salvarea de acasă, cu dureri atroce de abdomen. Diagnosticul: colică renală. I s-au făcut două teste pentru Covid, ambele negative. Marți seara a murit. Brusc! De luni dimineața până marți seara, internată în spitalul județean, deci sub supraveghere medicală de specialitate. Fără alte probleme de sănătate.

La insistențele familiei, cu pile și relații, i s-a facut autopsia, dupa o săptămână de la deces: septicemie! Nimeni nu i-a făcut nicio intervenție, nicio investigație, două zile, pentru că nu primiseră rezultatele la teste. Așa că au lăsat-o să moară cu zile. A ieșit din morgă in sac negru, sigilat, cu formol turnat peste cadavru, ca suspect de Covid, că sunt obligati de un protocol absurd, direct la cimitir, fara slujbă, fără nimic.

Asta e țara în care noi stăm în casă și ni se pare normal ce se întâmplă în jurul nostru, crezând că cineva ne protejează. Nu, nu ne protejează nimeni, ba din contră, ne omoară! Acceptăm să ne conducă niște criminali. Unde le este jurământul lui Hipocrat al medicilor care s-au uitat două zile la un om cum moare? Sunt doar niste criminali în halate albe care respectă protocoale imbecile, nu jurăminte ale profesiei", a scris Adriana Vitan Balint pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel