O elevă (16 ani) din Buzău a murit. Boala de care suferea

Daria
Daria

Daria, elevă în clasa a X-a la un liceu din Buzău, a murit.

Avea doar 16 ani și, de o perioadă, începuse să stea doar prin spitale. Daria aflase că suferă de leucemie. Urma mai multe tratamente, dar starea ei de sănătate s-a agravat și a murit.

Toți cei care au cunoscut-o pe Daria sunt în stare de șoc. Reprezentanții Colegiului Național „Mihai Eminescu" au postat pe Facebook un mesaj emoționant, în care își exprimă regretul după moartea Dariei:

”A plecat în călătoria din țara îngerilor eleva noastră, din clasa a X – B, filologie bilingv engleza, Daria. Am fost alături de ea în clasele de gimnaziu, elevi și profesori. Am impartasit bucuria reusitei la examenul de Evaluare Nationala. I-am fost alături in anul care s-a scurs în suferinta si am sperat împreună cu părinții ei, dar si ai elevilor din scoala care au înțeles să fie solidari cu cauza familiei ca va reveni printre noi, in anul scolar ce urmeaza. Destinul a hotărât diferit. Suntem alături de familie în aceste momente! Drum lin printre îngeri, Dumnezeu sa te ocrotească Daria!", a fost mesajul postat din partea Colegiului Național „Mihai Eminescu".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel