O cântăreață populară din Malaezia a murit din cauza COVID-19, la doar câteva zile după ce a născut un băiețel

O cântăreață populară din Malaezia a murit din cauza COVID-19, la doar câteva zile după ce a născut un băiețel  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
O cântăreață populară din Malaezia a murit din cauza COVID-19, la doar câteva zile după ce a născut un băiețel / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

Siti Sarah Raisuddin, o cunoscută interpretă din Malaezia, a murit de coronavirus la câteva zile după ce a dat naștere unui băiețel.

Însărcinată în opt luni, Siti Sarah Raisuddin, care avea un nivel scăzut de oxigen, a fost pusă în comă indusă pentru ca bebelușul ei să poată fi adus pe lume prin intervenție chirurgicală. Copilul a fost salvat, deși nu a apucat să îl țină în brațe. Soțul ei a spus că a avut un ultim apel video cu ea înainte de a muri, în care ea plângea.

„(Este) ca și cum ar fi înțeles ce îi spuneam”, a declarat pentru reporterii locali Shuib Sepahtu. „Doar că va fi o adevărată provocare pentru mine să le dau vestea celor trei copii ai mei despre moartea mamei lor”.

Presa locală relatează că întreaga familie a fost testată pozitiv pentru Covid-19 pe 25 iulie, după ce a contractat-o de la menajera lor. În zilele următoare, Siti Sarah a distribuit pe contul său de Instagram videoclipuri cu copiii ei plângând după ce au fost supuși testelor Covid, pe care le-a descris ca fiind greu de privit.

Regele Malaeziei a transmis condoleanțe familiei

Vestea decesului ei a devastat fanii și alte personalități din lumea divertismentului, care și-au împărtășit durerea online.

Regele și regina Malaeziei au transmis, de asemenea, condoleanțe familiei sale. Într-o postare pe Facebook, palatul a scris: „Majestățile lor și-au exprimat, de asemenea, tristețea pentru decesul ei și au sperat că familia ei va fi răbdătoare și rezistentă în timp ce face față pierderii.”

Moartea lui Siti Sarah survine în condițiile în care Malaezia a relaxat marți restricțiile Covid pentru cei complet vaccinați împotriva virusului, chiar dacă țara trece prin cel mai grav val.

Partidele de opoziție au cerut o regândire a unei „redeschideri prost gândite”, de teamă că aceasta ar copleși și mai mult sistemul de sănătate, potrivit AlephNews.

Luni, Malaezia a înregistrat 17.236 de infecții cu Covid și 212 decese, ridicând numărul deceselor cauzate de Covid în această țară la 10.961. Aproximativ 27,5% din populația de 31,95 milioane de locuitori a fost complet vaccinată până în prezent, scrie Jurnal.

Militarii SUA vor fi obligați să se vaccineze începând cu mijlocul lunii septembrie

Pentagonul va încerca să facă obligatorii vaccinările împotriva coronavirusului pentru 1,3 milioane de soldați activi ai țării „cel târziu” la mijlocul lunii viitoare, a anunțat luni administrația Biden.

Oficialii au spus inițial că imunizările ar putea fi necesare până la sfârșitul lunii august pentru a ajuta la oprirea răspândirii variantei Delta foarte contagioase. Totuși, au decis să mai aștepte aproximativ 2 săptămâni, bazându-se pe îngrijorările exprimate de oficialii de la Casa Albă cu privire la instituirea unei obligativități pentru trupe înainte ca Administrația pentru Alimente și Medicamente să acorde aprobarea deplină a vaccinului.

Secretarul apărării, Lloyd J. Austin III, a declarat luni că va încerca să accelereze un mandat dacă F.D.A. aprobă vaccinul Pfizer-BioNTech înainte de mijlocul lunii septembrie, lucru pe care agenția își propune să îl facă. Între timp, el le-a spus serviciilor militare să înceapă pregătirea militarilor pentru vaccinarea obligatorie (citește AICI).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel