EXCLUSIV  Nume grele din politică la concertul Casei Regale de la Ateneu

Statutul Casei Regale, definitivat
Statutul Casei Regale, definitivat

Familia Regală a României sărbătorește anul acesta 30 de ani de la întoarcerea în țară printr-un concert la Ateneul Român. Printre invitați se numără câteva nume importante din politica românească. 

Sâmbătă, 18 ianuarie 2020, la ora 19:00, sala mare a Ateneului Român găzduiește un concert regal sărbătorind treizeci de ani de la întoarcerea Familiei Regale în țară. Prezența în sală este posibilă doar pe bază de invitații. 

Concertul are loc cu concursul Cameratei Regale și al Corului Regal, sub bagheta dirijorului Tiberiu Soare. Evoluează pe scenă pianista Alexandra Dăriescu, violonistul Remus Azoiței, soprana Valentina Nafornița, tenorul Teodor Ilincăi și, invitată de onoare, soprana Nelly Miricioiu. 

Printre numele importante care se află în sală sunt premierul Ludovic Orban, Călin Popescu-Tăriceanu, Victor Ciorbea dar și fostul președinte Emil Constantinescu. 

Totodată, la eveniment participă ambasadorul Marii Britanii la București, Andrew Noble, ambasadorul Japoniei, Hitoshi Noda și înalți clerici ai Bisericii.

De asemenea, la concertul de la Ateneu este prezent și Raed Arafat. 

(w670)

(w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel