Noul coronavirus în România. Dana Chera: Arafații și Cerceii au păcatele lor. Ce nebun de pasager urlă la șofer?

Dana Chera
Dana Chera

Jurnalista Dana Chera a spus de la cine își ia informațiile odată cu declanșarea crizei generate de COVID - 10.

”Aud în spațiul public idei, scenarii, apocalipse despre coronavirus de îmi stă inima. Le ascult cu precauție, sceptică, aș spune. Vreau să nu las pe nimeni să mă omoare de frică și isterie.

Singurii în gura cărora mă uit cu toată atenția sunt Arafații și Cerceii

Nume generice pentru specialiștii comunicatori care anunță știri oficiale. Pentru mine, ei sunt cei mai importanți! Și, dacă vreți, cam singurii din țara asta care și-au câștigat credibilitatea administrând situații foarte grele. Situații pe care noi, cei din fața lor, nu le putem evalua decåt subiectiv pentru simplu fapt că NU LE-AM ȚINUT ÎN SPATELE NOSTRU! Noi ne avem în grijă pe noi și pe ai noștri. Ei, o țară. Cu oameni decenți și reponsabili, cu demenți, cu criminali, cu mincinoși, cu șmecheri puși pe căpătuială politică taman acum.

Arafații și Cerceii au păcatele lor. Ca și noi! Nu putem pretinde că o țară bezmetică va aborda epidemia ca la carte! Sunt sincope. Sunt dezinformări. Sunt, poate, idei pe care oamenii aștia nu le au. Dar EI SUNT LA VOLAN. Ce nebun de pasager urlă la șofer? Cine vede o vulpe sărind în fața mașinii și nu-l face atent pe cel care conduce? Cu grijă, să nu tragă de volan și să răstoarne mașina? Cine?

Decență, oameni buni! Cel mai simplu e să stai în casă și să dai cu parul. E pentru tine! Tu... cel care n-ai condus în viața ta decât musafirii la poartă! Tu, tu!”, a scris jurnalista Dana Chera pe Danachera.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel