"Noua normalitate" pe scena POLITICĂ. Gelu Duminică, scenariu CRUNT: "Găurile negre, BUBELE". De ce îi e FRICĂ

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Sociologul Gelu Duminică a vorbit despre cum va arăta "noua normalitate" pe scena politică, de acum înainte. 

Întrebat cum crede că va arăta noua normalitate și cum va fi ea definită, din punct de vedere politic, Gelu Duminică a răspuns:

"Cu politicieni care vor fi extrem de populiști și vor arunca cu tot felul de măsuri, una mai nesustenabilă ca cealaltă, dar aruncate din dorința de a ne prosti încă o dată. Din toate partidele vor face la fel, să nu credeți că va fi altfel. Cu oameni care vor considera că dacă virusul, gata, s-a dus sau că nici măcar nu a existat, oameni care vor continua să fie responsabili și vor zice "nu", însă, în următoare perioadă, cred că vom ajunge foarte repede la circul care a definit normalitatea înainte de pandemie. Vom reveni la temele cu corupția care ucide tot și care nu va lăsa spațiu de dialog pentru nimic altceva, uitând că, de fapt, suntem încă o țară care are încă multe de lucru la nivelul de comportament, atitudine, valori, dezvoltare și așa mai departe.

Eu sper din tot sufletul ca pandemia asta să ne fi arătat și găurile negre pe care socitatea noastră le are, bubele, din care putem să creem înțelesuri cu totul și cu totul diferite. În rest, România nu ne plictisește, dar nu o  să fie cu demonstrații ca la americani, noi nu avem din astea. La noi o să fie din nou cu cine e mai hoț dintre hoți și o să trăim și o să vedem. Și tare îmi e...că vom alege din nou răul", a declarat Gelu Duminică, în direct la B1 TV. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel