NOU RECORD de infectări. Iohannis: Vă explic cum am ajuns aici. Dă vina pe PSD

Klaus Iohannis
Klaus Iohannis

Președintele României, Klaus Iohannis, susține, joi, la Palatul Cotroceni, o declarație de presă, după întâlnirea cu ministrul Marcel Vela și secretarii de stat Raed Arafat și Bogdan Despescu.

„La început, lucrurile au mers foarte bine. Pandemia a fost gestionată bine de Guvern, de autorități. Dar această situație nu a convenit PSD. (...) PSD controlează încă majorități în Parlament. De exemplu, cu UDMR”, a spus, joi, Klaus Iohannis.

„Au făcut harcea parcea puțina legislație pe care am avut-o pentru a gestiona această pandemie. Au tras de timp ca să nu apară noua legislație. (...) Nu caut vinovați, îi cunosc, și îi arăt cu degetul”, a continuat președintele. 

„Ce vedem? PSD începe să tragă de timp și această lege (n.r. a carantinării și izolării), care putea să fie trecută urgent prin Parlament, se dezbate timp de două săptămâni, în care pacienți bolnavi pleacă acasă. Nu e nimeni amendat, nimeni carantinat. Rezultatul putem să-l citim în tabel. E simplu! (...) PSD, cu un cinism inimaginabil, a tras de timp. De ce a făcut acest gest PSD? Dragii mei, explicația e cutremurător de simplă: a vrut să creeze o criză sanitară pentru a avea motiv să critice Guvernul. Ce să mai spui?! Pentru PSD nu contează că mii de români s-au îmbolnăvit. Acesta este PSD, aceasta este explicația și vă rog să o țineți minte!”, a spus Klaus Iohannis.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel