Nou focar de COVID-19 în Suceava. Peste 100 de persoane infectate

Un nou focar de infecții cu Coronavirus a fost confirmat în județul Suceava. 

Un nou focar de COVID-19 în județul Suceava. Peste 100 de oameni, angajați și beneficiari, au fost confirmați cu noul coronavirus în Centrul de Rabilitare şi Recuperare Neuropshiatrică din Costâna, scrie Mediafax. 

Potrivit DGASPC Suceava, 68 dintre cei 154 de pacienți internaţi la Centrul de Rabilitare şi Recuperare Neuropshiatrică din Costâna sunt infecataţi cu noul coronavirus. De asemenea, dintre cei 103 anagajţi ai centrului, 35 au fost testaţi pozitiv.

Personalul diagnosticat pozitiv va fi internat la Spitalul Judeţean Suceava, iar în locul angajaților bolnavi, vor veni cei aflaţi în izolare la domiciliu. De asemenea, pacienții infectați vor fi separaţi de cei sănătoşi şi toate spaţiile vor fi dezinfectate.

Cine sunt beneficiarii centrului 

Beneficiarii serviciilor sociale acordate în Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Costâna sunt persoane adulte cu dizabilităţi, încadrate într-o categorie de persoane cu handicap, psihic, mental sau asociat, care necesită servicii sociale specializate.

Într-un alt centru din judeţul Suceava, la Sasca Mică, 301 persoane, 242 de beneficiari şi 59 de angajaţi, s-au infectat cu noul coronavirus.

Numărul cazurilor de infectare din Suceava a depăşit 2600.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel