Nottara. Fest(in) pe Bulevard. Spectacole inedite în octombrie

Nottara. Fest(in) pe Bulevard. Festivalul Internaţional de Teatru Fest(in) pe Bulevard va avea loc în perioada 11 – 18 octombrie 2014. În cadrul acestui eveniment, se vor juca o serie de spectacole ale unor trupe din ţară şi din străinătate, precum și patru premiere, marca Nottara, dintre care două intră în competiție.

VEZI ȘI: Sorin Șaguna, culisele unui spectacol nedrept regizat de Dumnezeu


Nottara. Fest(in) pe Bulevard. Festivalul propune două secţiuni. Prima, cea competitivă, a fost denumită, emblematic pentru anul acesta, Mici crize...și electorale şi va conţine spectacole care au ca tema criza, un subiect de maximă actualitate. A doua secţiune, Bulevardul Comediei, prezintă spectacole de succes, comedii bulevardiere ale unor teatre invitate, precum şi o premieră a teatrului gazdă.

Nottara. Fest(in) pe Bulevard. În cadrul secţiunii competitive intitulate Mici crize...și electorale, care se va desfăşura la Sala George Constantin, se vor juca, în fiecare seară, începând cu ora 21:00, spectacole din România, Bulgaria şi Cehia. Astfel, vor fi prezentate următoarele spectacole: "Scene din viața insectelor" de Karel Čapek; "Panică" de Mika Myllyaho; Bob (Fasole) de Elin Rahnev; Brad de Crăciun la familia Ivanov de AI. I. Vvedenski; Poker Face de Petr Kolečko; Maso (Carne) de Viliam Klimáček.

Spectacolul Rapsodie-n roz după Oscar și Tanti Roz de Eric-Emmanuel Schmitt, în regia lui Alexandru Repan, va fi susţinut în afara competiţiei. Şi anul acesta Teatrul Nottara a produs un spectacol special pentru festival şi anume Poker Face, după textul unui dramaturg ceh contemporan. Piesa aduce în prim plan un eveniment important din istoria recentă, Revoluția de catifea - moment care a provocat crize şi a schimbat vieți.

Nottara. Fest(in) pe Bulevard. În ultima seară a festivalului, tot pe scena mare a teatrului, Marius Mihalache şi invitaţii săi vor susţine un spectaculos concert. Deschiderea oficială a festivalului va avea loc pe data de 11 octombrie 2014, cu un eveniment stradal inedit, un happening prin care trecătorii vor fi invitați să devină spectatori.

Nottara. Fest(in) pe Bulevard. Promovarea manifestării se va face pe site-ul dedicat acesteia, www.festinpebulevard.ro, pe pagina de Facebook a Teatrului (unde se vor organiza concursuri prin care se pot câștiga invitații la spectacolele din festival) şi cu ajutorul partenerilor media.

Nottara. Fest(in) pe Bulevard. Pentru spectacolele din Fest(in) pe Bulevard, biletele vor putea fi achiziţionate, începând cu data de 25 august, de la Agenţia de bilete (din B-dul Magheru nr. 20, telefon: 021.317.41.01), deschisă zilnic, între orele 10.00 -20.00 şi pe site-ul www.eventim.ro, după data de 1 august. Vă aşteptăm cu drag la un nou Fest(in) cultural pe Bulevardul Magheru!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel