Noi simptome ale infectării cu coronavirus, făcute publice de experți

Experții au avertizat în legătură cu noi simptome ale infectării coronavirusului, cauzând astfel irascibilitate și confuzie persoanelor contaminate.

Experții au avertizat în legătură cu noi simptome ale infectării coronavirusului, cauzând astfel irascibilitate și confuzie persoanelor contaminate. conform The Sun.

Cercetătorii au descoperit că cei care s-au îmbolnăvit de Covid-19 ar putea trece prin probleme psihiatrice atât în spital, cât și în timpul recuperării.
Analiza Institutul de Sănătate Mintală din cadrul Colegiului Universitar din Londra, împreună cu Colegiul Regal din Londra, a descoperit că unul din patru internați cu coronavirus trece printr-o stare de delir, în timpul bolii.

Stări de delir

Doctorii au subliniat anterior faptul că au văzut pacienți care aveau simptome precum confuzia și dezorientarea. Noul studiu sugerează că aceste stări de delir pot crește șansa de moarte a pacienților și le poate extinde durata de internare în spital.

Experții au analizat rezultatele pacienților internați atât pe termen scurt, cât și pe termen lung, infectați cu coronavirusuri precum SARS, MERS sau Covid-19. Cercetătorii au analizat 65 de studii care au fost verificate de alți cercetători, incluzând date colectate de la 3.500 de oameni.

Datele analizei

Astfel, unul din trei internați cu SARS și MERS au dezvoltat tulburarea de stres post-traumatică. În plus, rata depresiei și anxietății erau și ele la cote ridicate, fiindcă 15% dintre pacienți s-au confruntat cu aceste boli la un an după ce au învins coronavirusul.

28% dintre pacienții spitalizați au avut stări de confuzie, iar cercetătorii au spus că dovezile din pandemia curentă sugerează că delirul ar putea fi comun la pacienții Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel