NOI RESTRICȚII. Preotul Danci tună și fulgeră: Se calcă pe cadavre doar să rămână în funcții!

Organizarea de sărbători religioase este permisă doar cu participarea persoanelor care au domiciliu sau reședință în locul unde se desfășoară evenimentul, a declarat luni seară , șeful DSU, Raed Arafat. Două mari pelerinaje erau organizate în această lună în România: cel de la Iași, la Sf. Parascheva și cel de la București, la Sf. Dimitrie cel Nou.

Preotul Ioan Danci și-a exprimat revolta după ce pelerinajele au fost interzise.

”Am atâtea lucruri de spus, atâtea supărări și nemulțumiri față de cei care conduc și dirijează acestă țară! Vezi nedreptate la fiecare pas! Vezi cum se calcă pe cadavre doar să rămână în funcții și în scaune de conducere! Vezi cum poporul care i-a ales, este umilit, neluat în considerare! Când sti că trăiești într-o țară a democrației, dar simți că nu mai ai gram de libertate! Când vezi nedreptate la fiecare pas.... și multe altele! Toate acestea le spun sau le spui, și ce rezolvi? Nimic! Mai degrabă pun genunchii la rugăciune și inima o formez să nu fie atinsă de ură! Judecata lui Dumnezeu nu iartă pe nimeni! Și credeți-mă, toți vom muri și toți vom fi judecați! Doar rugăciunea, iubirea și iertarea mai poate salva omenirea! Dar din păcate toate aceste trei nu mai sunt practicabile! Acum păcatul e văzut virtute, iar virtutea văzută ca și păcat! Atunci ne întrebăm, unde ne îndreptăm??! Haideți dragilor! Genunchii la rugăciune și inima să o avem bună!”, a scris Ionel Danci.

”Doamne, ce nebunie, te-a cuprins pe tine, frumoasă Românie! Nu e deajuns că ai fost furată, mințită și tradată, acum mulți tind și vor să devii și o țară necredincioasă! Dar încă am credință, că nu vei cădea și că vei rămâne ancorată în Dumnezeu și plină de credință! Te v-a pironi pe Cruce, iubită Românie, mulți vor vrea să te distrugă, pentru că încă ai credință! În fiecare noapte, în strigăt și în șoapte, voi cere de la Dumnezeu, să rămâi credincioasă mereu! Noapte binecuvântată să fie peste lumea toată! Înger la somn pentru fiecare om! Nu vă culcați fără să vă rugați și fără să iertați și fără să vă închinați! Noapte bună peste lume!”, a mai scris preotul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel