Noi restricții, incidență peste 4 la mie. Raed Arafat: Vineri, sâmbătă, duminică, circulația până la 20:00. Magazinele, deschise până la 18:00

Sursa foto: gov.ro
Sursa foto: gov.ro

Raed Arafat a oferit informații referitoare la noile restricții anti-COVID care urmează să se aplice în România.

"Referitor la intervalul orar în care este permisă circulaţia... Acolo unde incidența va fi peste 4 la mie, în ultimele 14 zile, urmează ca în zilele de vineri, sâmbătă şi duminică circulaţia să fie permisă până la orele 20.00, iar la operatorii economici activitatea să fie permisă până la orele 18.00. Revenirea asupra acestor măsuri se face când incidența scade sub 3,5 la mie.

Dacă incidența depăşeşte 7,5 la mie, circulaţia va fi permisă până la orele 20.00, pe durata întregii săptămâni, iar la operatorii economici activitatea până la ora 18.00, tot pe toată durata săptămânii. Revenirea asupra acestei măsuri se va întâmpla dacă se scade sub 7 la mie.

Pentru noaptea de 27.03 şi noaptea de 28.03, sâmbătă şi duminică, măsura va fi extinsă până la ora 22.00 pentru persoanele care vor participa la serviciile religioase pentru sărbătoarea PESA. (...) Pentru noaptea de 3 aprilie spre 4 aprilie se va permite circulaţia persoanelor în intervalul orar 20.00 - 02.00 pentru participarea la slujbele religioase pentru Paştele Catolic", a declarat Raed Arafat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel