Noi restricții impuse în localități din Suceava, unde a crescut incidența cazurilor de Covid

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) Suceava a decis instituirea unor noi restricții în localitățile Fălticeni, Milișăuți, Horodnic de Jos, unde incidența cazurilor de Covid a trecut de 1,5 la mia de locuitori, și în Pojorâta, unde incidența e de peste 3 la mie.

Potrivit unei decizii a CJSU Suceava, în localitatea Pororâta incidența a ajuns la 3,02 la mia de locuitori. Aici, începând din noaptea de joi spre vineri, de la ora 0.00, va fi interzisă activitatea cu publicul a cinematografelor, instituțiilor de spectacole și a restaurantelor și cafenelelor din interiorul clădirilor. De asemenea, activitatea teraselor este permisă, cu asigurarea unei distanțe de 2 metri între mese și așezarea a maximum 6 persoane la o masă, dacă sutn din familii diferite.

Aceleași măsuri sunt aplicate și în comuna Bălăceana, unde restricțiile sunt menținute pentru încă 14 zile, după ce incidența cazurilor de Covid a ajuns 3,37 la mia de locuitori.

De asemenea, potrivit deciziei CJSU Suceava, în orașele Fălticeni și Milișăuți, precum și în comuna Horodnic de Jos, unde incidența cazurilor a depășit 1,5 la mia de locuitori este permisă desfășurarea activității cinematografelor, instituțiilor de spectacole, a restaurantelor și cafenelelor din interior fără a se depăși 30% din capacitatea spațiului.

Aceleași măsuri vor fi menținute în localitatea Mitocu Dragomirnei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel