Urmărește emisiunea live


Noi MĂSURI pentru intrarea în Germania

Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ
Foto: Pixabay. Imagine cu rol ilustrativ

Precizări de presă privind modificarea condiţiilor de intrare pe teritoriul Republicii Federale Germania în contextul pandemiei de COVID-19.

În continuarea precizărilor anterioare privind modificarea condiţiilor de intrare pe teritoriul Republicii Federale Germania în contextul pandemiei de COVID-19, Ministerul Afacerilor Externe informează că autorităţile germane au anunţat noi măsuri privind condiţiile de intrare pe teritoriul Republicii Federale Germania, în special cu privire la regimul de carantină în cazul persoanelor care sosesc din zone de risc, inclusiv din România.

Măsurile sunt aplicabile începând cu data de 8 noiembrie 2020 şi vizează, în principal, reducerea perioadei de carantină obligatorie de la 14 la 10 zile, precum şi restrângerea semnificativă a posibilităţii de exceptare de la măsura carantinei prin prezentarea unui test molecular (PCR) cu rezultat negativ pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2, efectuat anterior intrării pe teritoriul german.

Astfel, conform informaţiilor comunicate de autorităţile germane, perioada de carantină poate fi suspendată anterior expirării termenului standard de 10 zile numai dacă persoana în cauză efectuează un test pentru depistarea infecţiei cu COVID-19, începând cu a cincea zi după intrarea în Republica Federală Germania, şi doar de la momentul comunicării unui rezultat negativ al testării. De asemenea, persoanele care sosesc din zone de risc trebuie să îşi înregistreze datele personale prin intermediul paginii de internet: www.einreiseanmeldung.de.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel