Urmărește emisiunea live


Ce urmează în București. Medicul Imbri: GATA! Nu mai putem aștepta nici măcar o săptămână!

Într-o intervenție la Realitatea Plus, medicul Emilian Imbri a vorbit despre restricțiile care ar trebui impuse sistemului educațional. Iată ce a spus!

Aflat în direct la Realitatea Plus, medicul Emilian Imbri a fost întrebat dacă ar trebui luate măsuri suplimentare înainte să se ajungă la o rată de 3 la mie în București:

„Eu nu aș mai aștepta să se ajungă la o rată de 3 la mie pentru punerea sistemului educațional în mediul online. Știți ce se întâmplă, sunt specialiști care au calculat, eu inițial nu i-am luat în serios foarte mult... Uitați că, din păcate, îmi cer scuze acestor oameni... Problema este că acum, de la 3000 și ceva, saltul va fi rapid și ajungem la 4000, 5000 și posibil chiar la 7000. În contextul ăsta, nu mai putem aștepta nici măcar o săptămână.

Aici nu e vorba de politic, aici e vorba de niște structuri foarte clare, cu responsabilități foarte clare care trebuie să ia măsuri. Mă refer la Ministerul Sănătății, Ministerul Apărării și administrațiile locale.“

Până astăzi, 12 octombrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 157.352 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID – 19). 118.912  pacienți au fost declarați vindecați.

 

În urma testelor efectuate la nivel național, față de ultima raportare, au fost înregistrate 2.069 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS – CoV – 2 (COVID – 19), acestea fiind cazuri care nu au mai avut anterior un test pozitiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel