Noi localități intră în CARANTINĂ. Este vorba și de un oraș

Foto ilustrativ
Foto ilustrativ

Consiliul Județean pentru situații de urgență a decis în ședința din 22 octombrie introducerea de restricții și a carantinei în câteva localități din acest județ.

Consiliul Județean pentru situații de urgență Cluj a decis în ședința din 22 octombrie introducerea de restricții și a carantinei în câteva localități din județ.

Astfel, se iau măsuri pentru asigurarea rezilienței comunității și de diminuare a impactului riscurilor de răspândire a virusului SARS-COV-2, timp de 14 zile, în municipiul Câmpia Turzii și în comuna Feleacu, unde rata de incidență a cazurilor de COVID a depășit pragul de 3 la mie în ultimele 14 zile. Din 26 octombrie școlile din cele două localități vor trece în scenariul de funcționare 3.

În localitățile Sic din comuna Sic și în localitatea Săvădisla din comuna cu același nume din județ se instituie carantină, rata de infectare fiind de 8,73 dec azuri la mie, respectiv 6,30 cazuri la mie. Măsura, care presupune obligativitatea purtării măștii, restricții de circulație, interzicerea evenimentelor publice și suspendarea cursurilor în școli, este valabilă 14 zile, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel