Nicușor Dan se ia la întrecere cu Emil Boc: Orașul care se va închide primul: București vs. Cluj Napoca

Nicușor Dan
Nicușor Dan

Profesorul Alexandru Rafila spunea că nu ar trebui să mire pe nimeni dacă orașul Cluj Napoca va fi primul închis după ce Emil Boc a fost amfitrion la Untold.

Dar nici Nicușor Dan nu se lasă mai prejos! În plină ascensiune a cazurilor de Covid-19, Bucureștiul se pregătește de un mare festival, chiar în ziua Congresului PNL.

Pe 25 septembrie are loc, la Palatul Parlamentului, în Capitală, un mega festival - “Sound of Bucharest”. Renumitul DJ Armin van Buuren va deschide evenimentul și a spus că abia așteaptă să fie în fața a 60.000 de oameni.

”Ziua de 25 septembrie va fi o zi foarte specială! Vom face ceva special pe această clădire (n.r. Palatului Parlamentului), un spectacol de lumini. Deja ne pregătim de câteva luni, Va fi multă muncă, dar chiar vreau să facem asta, pentru că e visul meu. Nu am mixat niciodată pentru o mulțime atât de mare, de 60.000 de oameni. Spectacolul va dura trei ore. Biletele sunt gratuite, însă doritorii trebuie să se înscrie, pe “sound of bucharest.com”, pentru că locurile sunt limitate”, a zis DJ Armin van Buuren.

Allan Hardenberg, CEO ALDA, organizator spunea la finalul lunii iunie: ”Așteptăm cam 60.000 de oameni, va fi cel mai mare spectacol, și tocmai am auzit de la echipă că în numai o oră am avut deja aproximativ 50.000 de oameni care s-au înscris pentru acest eveniment. Cred că e deja enorm!”

Au loc asigurat la ”Sound of Bucharest” persoanele care au deja bilet pentru festivalul SAGA, organizat weekendul trecut.

Să vedem care se va închide primul: Bucureștiul sau Clujul

Marți seară, profesorul Alexandru Rafila a criticat modul în care guvernanţii gestionează valul patru al pandemiei de Covid-19, atrăgând atenţia asupra faptului că, în ciuda avertismentelor repetate venite din partea specialiştilor, s-a dat voie la festivaluri cu zeci de mii de participanţi, în timp ce elevii sunt ameninţaţi din nou cu trecerea în online. 

"Eu am mai spus: putem fi populari sau impopulari. Cred că prioritatea trebuie să fie funcţionarea şcolilor faţă în faţă, dacă nu vrem să nenorocim această generaţie de copii de tot. Chestiunea asta, că e 6, că e nu ştiu ce (n.r. - incidenţa de la care s-a decis să se facă trecerea la online)... vreau să vă zic un lucru, că domnul Boc este extrem de popular la Cluj. Domnul Boc, datorită faptului că a fost amfitrionul, susţinătorul şi promotorul acestui festival de la Cluj va fi şi cel care va 'beneficia' de primul mare oraş din România în carantină - acesta va fi Cluj-Napoca", a spus, marţi seara, la România TV, în emisiunea lui Victor Ciutacu, profesorul Alexandru Rafila.

Rămâne totuși de văzut care se va închide primul: Bucureștiul sau Clujul din moment ce se preconizează, pe 25 septembrie, ”Sound of Bucharest”, festival cu 60.000 de oameni, în contextul în care avem o explozie de cazuri Covid-19.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel