Nicoleta Voicu, după ce a trecut prin COVID-19: Am văzut moartea cu ochii. Și noi suntem oameni

Nicoleta Voicu, după ce a trecut prin COVID-19: Am primit cel puțin 50 de scheme de tratament. Am văzut moartea cu ochii / Foto: Facebook Nicoleta Voicu
Nicoleta Voicu, după ce a trecut prin COVID-19: Am primit cel puțin 50 de scheme de tratament. Am văzut moartea cu ochii / Foto: Facebook Nicoleta Voicu

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu a vorbit despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19. 

Interpreta de muzică populară Nicoleta Voicu le-a transmis românilor infectați cu virusul SARS-CoV-2 să nu urmeze tratamente „după ureche”. Artista a povestit că ea s-a temut să meargă la spital atunci când s-a îmbolnăvit de COVID. În plus, a primit recomandări de la urmăritorii săi să se adreseze lui Gigi Becali sau medicului Flavia Grosan, cea care a avut mai multe declarații controversate despre coronavirus. Ulterior interpreta și-a făcut totuși curaj și a mers la medic.

„Am primit foarte multe scheme de tratament din dorința de bine a oamenilor și chiar vreau să le mulțumesc. Am primit cel puțin 50 de scheme de tratament. Recomandări către doamna doctor Flavia Grosan, către domnul Gigi Becali. Mesajul meu este că primul medic care trebuie contactat este medicul de familie fiindcă are fișa medicală a oricărui pacient.

Tratamentul se prescrie după pașii pe care i-am urmat eu, după starea din momentul în care ai sunat medicul de familie. Apogeul bolii mele a fost cu două săptămâni înainte să am curaj să fac acest test PCR. Nu am avut curaj pentru că mă înspăimântă ce se întâmplă în spitalele de la noi din țară. Mi-a fost frică și să chem salvarea”, a declarat Nicoleta Voicu la Antena 3.

Nicoleta Voicu: Am văzut moartea cu ochii în timp ce lumea mă hulea pe toate rețele de socializare

Într-un mesaj postat pe Facebook, Nicoleta Voicu i-a îndemnat pe oameni să aibă încredere în medici și să nu se trateze după „rețete făcătoare de minuni”. Interpreta a transmis și un mesaj de condoleanțe pentru colegul său Petrică Mâțu Stoian.

„Am fost jignită, împroșcată cu lături că nu mă mai satură Dumnezeu, că am fost plătită să mint că am Covid. Artiștii sunt mereu puși la zid de publicul pentru care ard ca o flacără pe scenă. Suntem oameni, ca voi toți, ne mor părinții, ajungem în spitale, murim și noi ca restul lumii.

Am avut saturația de oxigen la limită, am văzut moartea cu ochii în timp ce lumea mă hulea pe toate rețele de socializare. Mi-am păstrat echilibrul psihic datorită doamnei dr. Monica Pop și a medicului meu de familie, Albu Simona. Nu luați tratamente „după ureche”!!! Consultați medicul de familie!!!

În dorința de bine a oamenilor, am primit peste 50 de scheme de tratament, recomandări către dna dr. Flavia Groșan, Gigi Becali. Nu contest eficiența tratamentelor, însă singurul medic de pe pământ care are fișa medicală a mea este medicul de familie și pe el l-am sunat. Nu vă tratați de Covid după rețete făcătoare de minuni!

Nici de cancer nu cred că vă tratați după schema de tratament a vecinei de la parter. Rata mortalității este la fel de severă. Drum lin spre stele, Petrică Mâțu Stoian! Și noi suntem oameni!”, a scris interpreta de muzică populară pe pagina sa de Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel