Nicoleta Pauliuc l-a pus la punct pe George Simion, cel care se opune certificatului verde: Vă spune ceva cancerul?! Ce faceți e inacceptabil / video

George Simion
George Simion

George Simion (AUR) a făcut scandal în Parlament opunându-se certificatului verde.

Nicoleta Pauliuc, senatoare PNL, i-a explicat lui George Simion că parlamentarii trebuie lăsați să-și desfășoare activitatea. Degeaba i-a explicat politicianului de la AUR că există niște reguli care trebuie respectate, el a continuat să facă scandal.

”Dezbatem și votăm pentru că de-asta suntem în Parlament!”, a spus Nicoleta Pauliuc.

Domnule George Simion, vă vorbesc în numele celor care au nevoie și care trebuie să meargă la doctor pentru că au boli incurabile. Vă spune ceva cancerul?! Eu sunt supraviețuitor de cancer. Știu exact ce înseamnă cancerul. Ce faceți dumneavoastră acum este inacceptabil! Lăsați-i pe oameni să meargă la doctor!”, a zis Nicoleta Pauliuc, preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, diagnosticată cu cancer acum patru ani. 

Deputatul George Simion și alți parlamentari AUR au întrerupt dezbaterile atât la Comisia de Sănătate, cât și la Comisia Juridică a Senatului. Acolo urma să se dezbată introducerea obligativității certificatului verde la locul de muncă.

Obligativitatea prezentării certificatului verde pentru toți angajații este o măsură care nu a putut fi introdusă și aplicată printr-o hotărâre de guvern ci este necesară să fie sub formă de lege și trimisă în Parlament la vot.

Legea trebuia să aibă raport de la Comisia Juridică și de la Comisia de Sănătate pentru a putea ajunge în plen. 

Inițial, acest proiect trebuia să facă referire doar la angajații din sănătate, aviație și MAI. Azi se discută un amendament prin care acest proiect de lege să se refere la toți angajații, atât cei de la stat, cât și cei de la privat. Cel mai probabil mâine ar putea ajunge în plen, iar săptămâna viitoare să ajungă să fie supus la vot.

Nicoleta Pauliuc, preşedintele Comisiei de Apărare din Senat, diagnosticată cu cancer acum patru ani

Nicoleta Pauliuc, preşedintele Comisiei de Apărare din Senatul României, a declarat că în urmă cu patru ani a fost diagnosticată cu cancer de pancreas.

”Acum patru ani, am fost diagnosticată cu cancer de pancreas. Mi-a venit foarte greu să încep să vorbesc despre suferinţa mea, dar la sfatul doamnei consilier prezidenţial Lorena Păun, care mi-a spus că este important să ies, să spun, şi să dăm o şansă supravieţuitorilor, am acceptat să ies şi să le spun celor care luptă cu această boală că există speranţă şi după ce diagnosticul te loveşte crunt. M-am tratat aici în România, în spitalele din România, la specialiştii din România. Profit de această ocazie să le mulţumesc încă o dată colectivului de medici care au făcut o echipă extraordinară şi au reuşit ca azi să pot să vă adresez mesajul unui supravieţuitor de cancer şi să pot zâmbi", a declarat Nicoleta Pauliuc la conferinţa de lansare a proiectului "Furnizarea serviciilor de sănătate din programele de prevenţie, depistare precoce, diagnostic şi tratament precoce al leziunilor precanceroase colorectale" - ROCCAS II Bucureşti-Ilfov.

La finalul discursului, Nicoleta Pauliuc a plâns, semn că dezvăluirea nu a fost una uşoară. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel