Nicolae Botgros îndeamnă oamenii să se vaccineze: E unica scăpare ca să ajungem într-o societate normală

Nicolae Botgros îndeamnă oamenii să se vaccineze: E unica scăpare ca să ajungem într-o societate normală  / Sursă foto: Facebook Nicolae Botgros
Nicolae Botgros îndeamnă oamenii să se vaccineze: E unica scăpare ca să ajungem într-o societate normală / Sursă foto: Facebook Nicolae Botgros

Nicolae Botgros susține că singura șansă de a reveni într-o societate normală e vaccinarea.

Singura cale de a opri pandemia este imunizarea, susține maestrul Nicolae Botgros, care a îndemnat oamenii să se vaccineze cât mai curând prin intermediul unui clip video realizat de Ministerul Sănătății. Dirijorul Orchestrei "Lăutarii" a povestit despre perioada în care a fost bolnav de COVID-19 în toamna anului trecut și cât de greu i-a fost să învingă virusul. Artistul a suferit o formă gravă a bolii şi a petrecut câteva săptămâni în secţia de reanimare al Institutului de Medicină Urgentă din Chișinău.

"Durerea rămâne în suflet chiar dacă astăzi sunt în faţa dumneavoastră. Eu nu uit niciodată acele 3 săptămâni de spitalizare la terapie intensivă, unde este foarte complicat. Cu mine au stat în spital oameni care în ziua de astăzi nu mai sunt", a menționat Nicolae Botgros.

Artistul a fost aproape de moarte



Cel mai greu, susține artistul, i-a fost atunci când s-a aflat în secția de reanimare. Nicolae Botgros susține că a pierdut atunci noțiunea timpului.

"Nu ştiam nici cât este ora, nu ştiam nici în ce zi trăiesc, nu ştiam dacă afară este zi sau noapte. Când te izolează de familie, de societate ai impresia că nu trebuieşti nimănui", a spus maestrul.

În acest context, maestrul îndeamnă oamenii să se vaccineze pentru a nu trece prin acele clipe de groază prin care a trecut şi el.

"Prin vaccin putem să facem lucruri frumoase, aşa cum am făcut eu şi toată familia mea. Vă chem pe toţi să facem vaccinul, pentru că vaccinul este unica scăpare a noastră ca să ajungem într-o societate normală", a declarat Nicolae Botgros.

Nicolae Botgros a publicat pe pagina sa de Facebook, în data de 30 martie, o fotografie făcută în Iaşi, unde s-a imunizat împreună cu familia, notează Publika.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel