NESIMȚIRE MAXIMĂ: MASCĂ la 230 lei care NU TE PROTEJEAZĂ! O spune chiar producătorul

Atenție când cumpărați măști despre care credeți că vă protejează de coronavirus! Ajungeți să dați și 230 lei pentru un astfel de produs complet inutil!

Ana Morodan, supranumită Contesa Digitală, vă propune să cumpărați măști la acest preț exorbitant. Costă 230 de lei, are trei straturi pentru filtrarea aerului și, este îmbogățită cu produse de make up! Doar că nu vă protejează de coronavirus! Cu toate acestea, producătorul vă invită să ieșiți afară cu ea pe față.

Haideți să aflăm detaliile despre mască exact de la producător:

”Masca de protecție #MORODANESQUE este realizată de Alexandru Abagiu, cel mai renumit make-up artist din România; este un accesoriu glamour, ideal pentru petrecerile pe Skype, alături de prietenele tale, sau dacă vrei să furi toate privirile când vei ieși la cumpărături, la supermarketul din colț. Make an entrance, baby!

DETALII: Mască chirurgicală confecționată din 3 straturi separate pentru filtrarea eficace a aerului. Masca se adaptează perfect la forma feței și se fixează cu ajutorul baretelor din elastic. Masca este colorizată cu fond de ten și fard de obraz și are aplicate gene false și buze imprimate.

DIMENSIUNI: 9.5 x 17.5 cm

MATERIAL: Polipropilenă; Standard FFP2

Pentru că acest produs este personalizat, el nu poate fi returnat. De asemenea, fiind aplicat un strat de machiaj peste masca chirurgicala acesta poate afecta proprietatile mastii. Nu ne asumăm răspunderea pentru eventualele situații de îmbolnăvire”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel