NERVI la metrou. Circulația, dată peste cap-UPDATE

14 ian 2017 / 10:43

Circulația pe magistrala Pipera- Berceni a fost dată peste cap sambătă dimineață.

UPDATE: Metrorex anunţă că în zilele de 14 şi 15 ianaurie circulaţia metroului pe Magistrala 2 Berceni - Pipera, între staţiile Berceni şi Dimitrie Leonida, se va desfăşura în sistem pendulat (dus-întors) pe linia 2, au declarat, sâmbătă, pentru AGERPRES, reprezentanţii Metrorex. Operatorul metroului bucureştean a precizat că pe restul Magistralei 2 circulaţia se desfăşoară în condiţii normale.

Metrorex subliniază că s-a implementat această măsură ca urmare a condiţiilor meteo, cu temperaturi foarte scăzut care impun gararea trenurilor în tunel astfel încât, începând de luni 16 ianuarie, când se aşteaptă un flux mai mare de pasageri, circulaţia să se poată desfăşura la capacitate maximă cu toate trenurile.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Metroul circulă doar până la Piață Sudului din cauza unui tren care ar fi avut problme tehnice și a rămas blocat în subteran.

Echipele de la Metrorex încearcă să scoată trenul blocat în subteran din circulație. Astfel, toți cei care vor să ajungă în această dimineată la stația de metrou Berceni trebuie să aștepte un tren care circulă pe celălalt sens de pe aceeași magistrală.