Siemens, contract cu Metrorex de 32 de milioane de lei

Metrorex a atribuit companiei Siemens Rail Automation SAU, filiala din Spania, contractul pentru implementarea sistemului de siguranţă şi automatizare a traficului pentru Magistrala 4. 

Siemens se va ocupa de Secţiunea Parc Bazilescu (PS Zarea) - Lac Străuleşti. Contractul este în valoare totală de 32,48 milioane de lei, fără TVA. 

Circulaţia pe secţiunea de metrou Laminorului - Străuleşti ar putea fi deschisă pasagerilor în primul trimestru al anului 2017.Operaţiunea de verificare a lucrărilor pentru obiectivul de investiţii Magistrala 4 - Extinderea cu două noi staţii de metrou: Laminorului şi Străuleşti a demarat la începutul lunii decembrie.

Amplasată în cartierul bucureştean Străuleşti, staţia Laminorului se află la intersecţia străzii cu acelaşi nume şi Bulevardul Bucureştii Noi, într-o zonă cu un potenţial ridicat de dezvoltare. Staţia este prevăzută cu patru căi de acces dotate cu scări fixe şi escalatoare.

În vederea accesibilizării staţiei pentru persoanele cu dizabilităţi, la două dintre cele patru căi de acces sunt prevăzute, la fiecare capăt al staţiei, lifturi interioare şi exterioare cu închidere perimetrală din sticlă transparentă, duplex. De asemenea, întregul traseu pietonal este prevăzut cu benzi de orientare a persoanelor cu dizabilităţi de vedere.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel