EXCLUSIV  Nepot nevaccinat, ”armă” periculoasă pentru bunic. Ștefania Popp: E necesar să facem acest lucru

Ștefania Popp, Director Junior Achievement România, în contextul noului coronavirus, a făcut precizări importante despre copii și cum pot fi ei ajutați.

Ștefania Popp, Director Junior Achievement România, a vorbit, marți, în cadrul dezbaterii online „Vaccinarea: ignorată în România, soluție pentru a lupta cu epidemiile prevenibile", organizată de trustul de presă DC Media Group.

„Copiii trebuie să învețe mai mult despre vaccinare, despre ce înseamnă imunitatea naturală, imunitatea artificială. Sunt lucruri care au o importanță mare, pentru că s-a văzut în pandemie ce rău e atunci când această situație ne-a găsit relativ nepregătiți afectiv, emoțional, dar și din punct de vedere al cunoștințelor.

Copiii trebuie să înțeleagă de ce este necesară această izolare și de ce este important în această perioadă să stea deoparte de persoanele mai în vârstă", a subliniat Ștefania Popp, adăugând ulterior: „Încă nu avem foarte multe date și informații științifice consolidate despre modul în care se transmite această boală de la tineri la persoanele mai în vârstă, dar cred că măsurile de prevenție trebuie luate indiferent de datele pe care le deținem acum."

„Trebuie să încercăm să atingem canalele la care ei au acces", a mai spus Ștefania Popp, dând exemplu social media.

Video - declarații complete

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel