Nelu Tătaru, mesaj de ultimă oră pentru medici: Frații mei... NU sunteți singuri

Ministrul Sănătății, Nelu Tătaru, le-a transmis tuturor medicilor un mesaj, în lupta cu COVID-19.

"Stimați colegi de breaslă, frații mei, România are nevoie de voi. Suntem cu toții medici, asistente, personal medical în această luptă contra cronometru. Este un moment dificil în care trebuie să demonstrăm din nou că ne onorăm meseria ca să salvăm vieți și că oamenii și pot baza pe noi. Este un moment dificil. Medicina românească întotdeauna europeană, niciodată izolată, chiar și înainte de 1989, nu a clacat și a demonstrat că poate face față perioadelor grele. Personalul din sistem a știut să se mobilizeze  și să-și adune forțele atunci când a fost nevoie de ei. Este timpul să o facem din nou!", a declarat Nelu Tătaru. 

Nu sunteți singuri!

"Eu voi fi aici, alături de voi, indiferent ce va urma. Fiți alături de mine pentru pacienții noștri, așa cum ați știut să fiți întotdeauna. Știu de ce aveți nevoie pentru că am fost alături de voi și voi continua să merg în spitale pentru a evalua situația la fața locului. Nu sunteți singuri! Acest virus ne-a schimbat radical viața. Nu doar în România, ci în toată lumea se resimt presiunea, teama și consecințele răspândirii ei. Cu toții ne întrebăm cât va dura și când vom putea reveni la ceea ce am fost acum două luni, ceea ce consideram atunci normalitate. Doar împreună, solidari, vom putea merge mai departe", a completat el.

Citatul emoționant rostit de Nelu Tătaru

"Suntem cu toții în aceeași barcă, chiar dacă fragili și dezorientați, dar suntem importanți și necesari în acest moment. Am fost chemați să vâslim în aceeași barcă, chiar dacă uneori ne uităm și simțim nevoia să-l alinăm pe cel de alături", a mai spus ministrul Sănătății. 

 Vezi aici întreaga declarație:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel