Nelu Tătaru anunță schimbări la nivel local în lupta cu noul coronavirus

Nelu Tătaru
Nelu Tătaru

Noul ministru al Sănătății, Nelu Tătaru, a făcut declarații, alături de Ludovic Orban, în fața sediului ministerului, despre combaterea COVID - 19 din România.

'Sunt un om care a venit din teritoriu. Focarul Suceava nu schimbă cu nimic atitudinea pe care am avut-o. La nivel local trebuie schimbate multe lucruri. Trebuie reîncepute niște proceduri pe care atât personalul medical, cât și DSP,  managementul spitalelor trebuie să le pună în practică și să le respecte. Noi ca minister avem două direcții. Una este urgentă și anume prevenția, tratarea infecțiilor COVID - 19, dar și tratamentul celorlalți pacienți care nu au în acest moment o infectare cu noul coronavirus.' a precizat Tătaru.

'La nivelul unităților sanitare, vorbim despre faza 1, faza 2 și faza 3, vom achiziționa necesarul de aparatură, de materiale sanitare și de protecție, precum și numărul de teste pe care toți cei care, conform anchetei epidemiologice, intră într-un protocol de testare.' a adăugat Tătaru.

'Menționez faptul că personalul medical va avea prioritate la testare. Trebuie să avem grijă de personalul nostru medical! Vor veni săptămâni și mai grele, dar vom trece peste această perioadă! Vom ieși mai întăriți!' a declarat Nelu Tătaru noul ministru al Sănătății.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel