Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  ”Ne-au trebuit 10 ani să ne revenim”. Dobre (IAA) anunță o PRĂBUȘIRE uriașă

Foto Agerpres
Foto Agerpres

Victor Dobre, Director Executiv al IAA România, a anunțat o prăbușire uriașă din cauza crizei provocate de COVID-19, în exclusivitate pentru DC NEWS. 

Întrebat cum facem să repornim economia țării, după experiența crizei din 2008 - 2010, Victor Dobre, Director Executiv al IAA România, a vorbit despre o prăbușire uriașă.

"S-a oprit o lume întreagă în loc practic, nu doar o societate de consum și nu doar unele țări. Virusul ăsta nu știe granițe și nu știe limbi străine, el afectează pe toată lumea. De ieșit o să ieșim cumva, cu pași mărunți, dar deocamdată nu știe nimeni ce se va întâmpla, iar societatea de consum cu siguranță se va schimba. Vedem cu ochii noștri, chiar în momentul ăsta obiceiuri de consum și obiceiuri de relaționare schimbate la majoritatea dintre noi și lucrul ăsta nu o să se termine foarte ușor și mai mult, cred că suntem în situația în care nici măcar nu anticipăm profunzimea schimbărilor ce o să urmeze", a declarat Victor Dobre, în exclusivitate pentru DC NEWS

Industria publicității, din criză în criză

"Noi, în publicitate, am resimțit-o profund și pe cea din 2008 - 2009 (n.r. criza), ca să vă dau niște cifre, cheltuielile totale de publicitate din media estimate au arătat că abia în 2018 consumul a ajuns la nivelul din 2008. Deci, practic, nouă ne-a luat 10 ani să ne revenim și niciun an mai târziu am intrat într-o altă criză care arată o scădere de 60%, față de o perioadă similară a anului trecut", a completat el. 

 Vezi aici interviul complet:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel